Асоціація футзалу Сумщини

Зимовий чемпіонат АФС. Анонс суботніх матчів Skill Вищої ліги

В суботу, 5 лютого, у спортивному комплексі СДПУ ім. А.С.Макаренка відбудуться три перенесені матчі Skill Вищої ліги. «Lex-VSK» зіграє проти «України» (Токарі), далі «Явір» зустрінеться з “Громадою «Попівська сільська рада», а «Сервіс Люкс» поміряється силами з «BROCAR-STAR PEPERRS».

5 лютого 2022 року /субота / Спорткомплекс ІФК СДПУ

13:00 «Lex-VSK» – «Україна» (Токарі)

Так вийшло, що матчі, які залишилися, не несуть ніякої інтриги з точки зору потрапляння до Суперліги, адже шістка команд, які пройшли, туди вже сформована. Але, тим не менш, командам потрібно набирати залікові пункти, адже, нагадаємо, що очки здобуті в Skill Вищій лізі залишаються, і тому кожен бал, здобутий на цьому етапі, буде дуже важливим. О тринадцятій годині зустрінуться команди з абсолютно різними завданнями, «Lex-VSK», який йшов чималу частину чемпіонату на першій сходинці, проваливши попередні два тури, опинився вже на третій сходинці, але все ще можна виправити. Якщо виграти цю гру і наступну проти «Явора», то відставання від «Технології-Агросвіт», яка перебуває на першій сходинці, буде складати лише два бали. Натомість «Україна» (Токарі), яка в останніх турах чергує перемоги з поразками, має в своєму активі вісім балів. До «КомпСервіса» і «Сумиобленерго» які після закінчення Skill Вищої ліги опиняться в лідерах свого квартету, всього три пункти, і можлива перемога в цій грі підійме команду до майбутньої трійки лідерів.

15:00 «Явір» – “Громада «Попівська сільська рада»

Це протистояння заслуговує на статус центрального в суботньому циклі ігор. Адже зустрічаються дві команди, які вже гарантували собі Суперлігу, і перемога над своїм прямим конкурентом у боротьбі за медалі є дуже важливою. Ці колективи дещо схожі між собою, обидва із районів, мають сформований «кістяк» із дуже хороших футзалістів (Стрибак, Пацюк, Шелест у «Явора», чи Скотніков, Ожог, Груша у “Громади «Попівська сільська рада»), і, що найголовніше, обидва намагаються грати у комбінаційний футзал. До старту чемпіонату, та і на початкових турах, команди виглядали як головні претенденти на третю сходинку. Та з кожним туром все змінювалось, і зараз вже колектив із Попівки нав’язує боротьбу «Технології-Агросвіт» і «Lex-VSK» за чемпіонство, а «Явір» поки що так і залишається претендентом на третю сходинку, а якщо в цій грі і в наступній проти «Lex-VSK» не вдасться набрати залікових балів, то і шанси на третє місце стануть зовсім малими.

16:00 «Сервіс Люкс» – «BROCAR-STAR PEPPERS»

Останньою грою суботи буде протистояння «Сервіс Люкс» та «BROCAR-STAR PEPPERS». Останні пройшли Skill Вищу лігу досить рівно, три перемоги, чотири нічиї і дві поразки, а перемога в минулому турі над «КомпСервісом» вивела команду в Суперлігу. І щоб не розпочинати її з останньої шостої сходинки, на якій наразі знаходиться команда, в цій зустрічі потрібно перемагати. Та зробити це буде непросто, адже «Сервіс Люкс», схоже, потроху знаходить свою гру, підтвердженням чого стала перемога в минулому турі проти Токарів. Тож досить цікава гра очікує нас, фаворита в якій визначати не візьмемося.

Коментарі закриті.