Асоціація футзалу Сумщини

Зимовий чемпіонат АФС. Анонс першого туру Суперліги

Вже цієї суботи, 19 лютого, у спортивному комплексі СДПУ ім. А.С.Макаренка розпочнеться  перший тур Суперліги.  «Громада «Попівська сільська рада» зіграє з «Технологією-Агросвіт», а «Lex-VSK» проти  «BROCAR STAR PEPERRS». Матч «Сумихімпром-СДПУ» – «Явір» винесений на понеділок і відбудеться о 19:00.

19 лютого 2022 року /субота / Спорткомплекс ІФК СДПУ

12:00 «Громада «Попівська сільська рада» – «Технологія-Агросвіт»

Відкривати програму першого туру будуть перша та третя команда ліги, тож цілком закономірно, що це протистояння буде центральним. «Технології-Агросвіт» відразу випав шанс помститися «Громаді «Попівська сільська рада» за єдину поразку на попередньому етапі. Нагадаємо, та гра закінчилася перемогою колективу із Попівки з рахунком 2:0 і вилученням у складі обох команд. Тож мотивація у підопічних Максима Мисловського буде неабияка, плюс перемога в цій зустрічі дозволить «Технологам» відірватися від свого суперника на сім балів, і вести боротьбу вже з «Lex-VSK». А для Ожога і компанії це чудова можливість довести, що та перемога не була якоюсь випадковою і вони здатні вигравати у грандів сумського футзалу. 

13:00 «BROCAR-STAR PEPERRS» – «Lex-VSK»

Другим суботнім поєдинком у Суперлізі стане гра між «Брокаром» та «Lex-VSK». На попередньому етапі «помаранчеві» двічі втрачали очки, програли «Технології-Агросвіт» і зіграли внічию саме з «Брокаром». В попередньому сезоні «PEPERRS» також відбирав у них очки, тож можна навіть сказати, що «BROCAR» є незручним суперником для «Лекса». Але якщо в останніх є наміри на чемпіонство, то цю тенденцію потрібно змінювати. Адже швидкоплинність другого етапу не дасть багато шансів на втрачання залікових пунктів з можливістю потім це виправити. А в грі з останньою командою Суперліги один з фаворитів чемпіонату має брати три бали.

21 лютого 2022 року /понеділок / Спорткомплекс ІФК СДПУ

19:00 «Сумихімпром-СДПУ» – «Явір»

Третя гра першого туру Суперліги відбудеться вже у понеділок. Обидві команди потрібно привітати з виходом до найсильнішого дивізіону. Але підійшли вони до нього не з найкращим турнірним становищем. Про боротьбу за чемпіонство говорити не доводиться, та й від бодай третьої сходинки їх відділяє вісім та десять турнірних очок відповідно, які за 5 турів відіграти буде досить складно, але можливо. Щодо гри, то команди зустрічалися місяць тому, і тоді мінімальні перемогу здобули студенти СДПУ, після чого у «Явора» розпочалася чорна смуга, наступні три зустрічі вони програли з загальним рахунком 18:5, і з головного фаворита в боротьбі за третю сходинку Суперліги, перетворилися на команду, яка ледве туди потрапила. «Сумихімпром-СДПУ» навпаки кінцівку чемпіонату провів на досить хорошому рівні і захоче перенести таку гру вже на матчі в Суперлізі.

Коментарі закриті.