Асоціація футзалу Сумщини

Зимовий чемпіонат АФС. Анонс першого туру другого етапу Skill Вищої ліги

Серію суботніх ігор в зимовому чемпіонаті АФС будуть відкривати протистояння Skill Вищої ліги. Цього дня відбудеться дві гри між «Сумиобленерго» і «Форзою», та протистояння «Сервіс Люкса» з «Україною» (Токарі).

19 лютого 2022 року /субота / Спорткомплекс ІФК СДПУ

10:00 «Сумиобленерго» – «Forza»

Відкриватиме перший тур Skill Вищої ліги протистояння «Сумиобленерго» – «Forza». На попередньому етапі ці команди також зустрічалися у першому турі, де «енергетики» розпочали безвиграшну серію «Форзи», яка протрималася до кінця першого етапу. Після розподілу команд на ліги колектив «Сумиобленерго» опинився в лідируючій групі і разом з «КомпСервісом» перебувають на перших двох сходинках та мають в своєму активі по 11 набраних балів. Для боротьби за чемпіонство в цій грі їм потрібно перемагати, і якщо вони зіграють так як останні дві гри на попередньому етапі (перемога над «Явором» 6:4 та поразка від Громади «Попвська сільська рада» 1:2) то проблем виникнути не повинно. Щодо «Форзи», то першу частину чемпіонату спишемо їм, як новачку ліги, але зараз хотілося б вже побачити якийсь результат.

11:00 «Сервіс Люкс» – «Україна» (Токарі)

В 11:00 зіграють третя та четверта команди ліги. В обох ще є хороші шанси поборотися за чемпіонство. Двома тижнями раніше ці команди вже зустрічалися, тоді в гольовій феєрії сильнішими виявилися перевізники 5:4, яким варто віддати належне за те, що нарешті зібралися під кінець чемпіонату і зуміли здобути дві перемоги, одна з яких над Суперліговим «BROCAR». Завдяки цим перемогам вони зараз і залишаються в боротьбі за найвищі місця. А щодо «України» (Токарі), то це взагалі несподіванка сезону з негативної точки зору. Передостання позиція в лізі від команди, яку чимало вболівальників бачили в Суперлізі. Тож хіба що перемога в Вищій лізі хоч якось врятує сезон, а для її здобуття в цій грі потрібно перемагати.

Коментарі закриті.