Асоціація футзалу Сумщини

Зимовий чемпіонат АФС. Анонс матчів восьмого туру Skill Вищої ліги

 Після недільної паузи, в суботу, 8 січня продовжиться Зимовий чемпіонат АФС. В Skill Вищій лізі відбудеться повна програма восьмого туру, який обіцяє бути дуже гарячим, адже в ньому нас очікує центральне протистояння всього першого етапу, гра між «Lex-VSK» і «Технологією-Агросвіт» , битва принципових суперників «Комп Сервіса» та «Сервіс Люкса» і ще декілька цікавих протистоянь.

8 січня 2022 року /субота / Спорткомплекс ІФК СДПУ

09:30 «Сумихімпром-СДПУ» «Україна» (Токарі)

Першими в новому 2022 році, на майданчик вийдуть сусіди по турнірній таблиці, команди займають восьму та дев’яту позицію в лізі, і мають ідентичний показник в графі набраних залікових пунктів. Чимось це протистояння нагадує  гру «СДПУ» в попередньому турі проти «Брокару», де команди підходили до матчу приблизно з рівними шансами на перемогу. Можливо, якщо «Україна» зуміє зібрати максимально бойовий склад, то буде виглядати фаворитом протистояння, але чи буде на грі той же Шевкунов, Зрибняк чи Гученко, поки що не зрозуміло. Тож в відсотковому відношенні в цій грі на даний момент все 50 на 50.

10:30 «Сервіс Люкс»» – «CompService»  

Ну а вже в 10:30 нас очікуватиме своєрідне дербі Сумського футзалу, про принциповість якого мабуть знає кожний вболівальник цих команд. А зараз наступають вирішальні ігри в чемпіонаті, після яких стане відомо які команди вийдуть до Суперліги, тож протистояння обіцяє бути ще більш гарячим. «Сервіс Люкс» зараз перебуває на передостанній сходинці чемпіонату, маючи в своєму активі чотири залікові бали, і втрата очок в цьому протистоянні майже унеможливлює вихід команди в першу шістку. Натомість «Комп Сервіс» зараз знаходиться саме в цій шістці, але «комп’ютерники» і провели на одну гру більше, ніж їхні прямі конкуренти. Тож обом командам необхідна лише перемога, а здобути її над принциповим суперником вдвічі приємніше.

11:30 «LexVSK» – «Технологією-Агросвіт»

Ну а цей матч з розряду таких, що точно пропускати не варто. Центральна гра всього першого етапу Skill Вищої ліги. Зустрічаються лідери чемпіонату «Lex-VSK» та «Технологія-Агросвіт». Перші підійшли до цього протистояння без втрат залікових пунктів, натомість «аграрії» спіткнулися в грі з Громадою «Попівська сільська рада», тож ще одну поразку, тим паче в грі за шість залікових пунктів вони собі дозволити не можуть. Адже потім доля чемпіонства вже точно буде не тільки в їх руках. Фаворита в цій грі виділити досить складно, адже обидва колективи показують хорошого рівня футзал в цьому чемпіонаті. Можливо «технологи» більш сильніші в плані зіграності і награних комбінацій, але «Lex-VSK» показує кращий захист на даний момент.

12:30 «Forza» – «Явір»

Ну а «Форзу» знову очікує важкий іспит. Команді буде протистояти минулорічний бронзовий призер Суперліги, і претендент на медалі в цьому сезоні – «Явір». Тож розраховувати на перемогу в цій грі підопічним Олександра Бабича буде важко, але те що його хлопці вийдуть на гру не відбувати номер – це сто відсотків. Хоч новачок Skill Вищої ліги ще й без залікових пунктів, але в кожному матчі намагається доставити проблеми суперникам і показувати якісний футзал, за що їх і похвалимо. В цьому протистоянні вони спробують зробити те саме, але будемо відвертими, якщо Стрибак і компанія серйозно віднесуться до цієї гри, то шансів у «Форзи» на здобуті очки буде зовсім мало.

13:30 «Сумиобленерго» – «BROCARSTAR PEPPERS»

Завершувати восьмий тур випало найдосвідченішим командам Skill Вищої ліги. На даний момент колективи перебувають в середині турнірної таблиці,і розділяє їх всього один заліковий пункт. Тож важливість цієї гри команди розуміють самі. В минулому сезоні команди вже зустрічалися, тоді мінімальну перемогу, з рахунком 2:1 здобули «BROCAR-STAR PEPPERS». Напевне невелику кількість голів варто очікувати і в цій грі, не виключено що гра завершиться мінімальною перемогою якоїсь із команд, а от якої дізнаємося вже після гри.

Коментарі закриті.