Асоціація футзалу Сумщини

Зимовий чемпіонат АФС. Анонс матчів середи

У середу , 24 березня, у спортивному комплексі Інституту фізкультури СДПУ ім.А.С.Макаренка відбудуться дві перенесені гри зимового чемпіонату АФС. В рамках четвертого туру Суперліги «Рятувальник» зіграє з «Явором», а у групі Б Першої ліги зустрінуться «Олімпік» та «Валедіанс-Peroff».

24 березня 2021 року /середа/ Спорткомплекс ІФК СДПУ ім.А.С.Макаренка
19:30 «Рятувальник» – «Явір»
Враховуючи те, що інші матчі туру у Суперлізі вже відбулися, «Рятувальник» та «Явір» підходять до своєї очної зустрічі з чітким розумінням турнірної ситуації і, відповідно, своїх завдань. Для «Рятувальника» ключовою буде гра заключного туру проти «Lex VSK-СумБуд». Якщо підопічні Ігора Салівона обіграють «Явір», то там можна буде зіграти й унічию. Ну а будь-який інший результат завтрашнього поєдинку буде змушувати їх обов’язково обігрувати «будівельників». Та чомусь здається, що роменчани не будуть тримати у голові подібні думки, а просто гратимуть на перемогу в обох випадках. Припускаємо, що у хлопців є спокуса пройти турнірну дистанцію Суперліги зі стовідсотковим показником.

«Явір», незважаючи на дві поразки, усе ще претендує на медалі. Враховуючи те, що в останньому турі краснопільці гратимуть проти «CompService», а їх прямим конкурентам протистоятимуть лідери ліги, їх шанси зачепитися за «бронзу» є зовсім не примарними. Але для того, щоб наблизитися до своєї мети, номінальним гостям дуже потрібно завтра зіграти хоча б унічию. Усі чудово пам’ятають, що на першому етапі чемпіонату «Явір» зумів завдати «Рятувальнику» сенсаційної поразки. З одного боку, це дає зрозуміти, що відібрати очки навіть у такого серйозного суперника цілком реально. З іншого боку, «Рятувальник» вже точно не буде повторно припускатися своїх помилок і готуватиметься до цієї гри з усією серйозністю.

20:30 «Олімпік» – «Валедіанс-Peroff»
У одному зі своїх попередніх матеріалів ми поспішили оголосити, що «Олімпік» вже забронював за собою другу сходинку у турнірній таблиці групи Б. Проте, насправді «Елітбуд», з яким «Олімпік» зустрінеться у заключному турі, ще має теоретичні шанси наздогнати своїх конкурентів. Для того, щоб остаточно зняти усі питання, номінальним господарям потрібно набрати хоча б одне очко у поєдинку з «Валедіанс-Peroff». Враховуючи різницю у рівні суперників, ця задача не виглядає надто складною. Варто лише зібратися на гру у більш-менш бойовому складі. Для «Валедіанс-Peroff» у середу теж усе може вирішитися. Якщо команда Леоніда Сеня не обіграє «Олімпік», то вона вже точно завершить сезон на останньому місці. І якщо сам «Олімпік» у випадку, якщо щось піде не так, ще зможе виправити ситуацію в останній грі регулярного чемпіонату, то у гостей права на помилку вже просто немає.

Коментарі закриті.