Асоціація футзалу Сумщини

Зимовий чемпіонат АФС. Анонс матчів Першої ліги

Вже цієї суботи, 28 жовтня, стартує зимовий чемпіонат АФС. Відкривають першість команди Першої ліги. Як ми вже повідомляли, Вищий дивізіон стартує за пару тижнів. А Друга ліга розпочнеться у неділю.

10:00. Спартак – ЗіКоНі. Першими вийдуть на майданчик команди Спартак та ЗіКоНі. Якщо перші вже можна записати до старожилів АФС, то команда названа в честь видатного тренера Зінов’єва Костянтина Миколайовича лише одногу разу брала участь у турнірах під егідою АФС.

Прогноз: 5:4

11:00. СумДУ – Динамо. Досить цікава зустріч, адже тренер «політехівців» виступає за команду суперника. Динамівці потроху почали омолоджувати склад, що і виливається у результат: на літній першості підопічні Олександра Коваленка посіли друге місце серед команд Першої ліги.  А ось на що спроможна молодь СумДУ ми маємо побачити об 11:00.

Прогноз 2:4

12:00. BroCarStar Peppers – ДФК «Динамо» (Білопілля).  Команда «Перців» цього разу вирішила спробувати свої сили у нижчому дивізіоні, адже давно зіграний колектив не молодішає, а витримувати конкуренцію з командами «Вишки» все складніше і складніше. Натомість суперник, цьогорічний дебютант турнірів під егідою АФС має навпаки, досить юний склад, за винятком кількох досвідчених виконавців.

Прогноз 3:2.

13:00. ForzaLikarske. Ще одна команда, яка вирішила понизитися у класі. Мова йде про Форзу. Минулого року підопічні Олександра Бабича не здобули жодного залікового балу у Супер Лізі, тому команда вирішила пограти з командами більш-менш рівними за складами. А ось Лікарське намагатиметься підтвердити свої амбіції чемпіона, адже на момент зупинки минулорічної першості команда очолювала турнірну таблицю.

Прогноз1:3.

14:00. Натон – Гранум. Заключною зустріччю буде поєдинок між командами, які ще не зустрічалися на майданчику. Адже Гранум майже весь час грав у престижнішій лізі. Обидві команди є медалістами літньої першості. Натон став переможцем Ліги Конференцій, а ось Гранум задовольнився бронзовими нагородами Ліги Європи, обігравши у непростій зустрічі степанівський Хлібодар.

Прогноз 3:3.

Коментарі закриті.