Асоціація футзалу Сумщини

Зимовий чемпіонат АФС. Анонс матчів другого туру Першої ліги

Перша ліга потроху починає набирати хід і вже цієї суботи мають бути зіграні матчі другого туру.  Відразу хочемо зазначити, що деякі ігри можуть бути проведені без електронного табло, адже у зв’язку з введенням графіків аварійного відключення – енергопостачання спорткомплексу буде обмежено.

9:00. Likarske – Гранум. У першій зустрічі цього ігрового дня зустрічаються команди, які очолюють турнірну таблицю. Та і за рівнем складів обох команд, цю зустріч з впевненістю, можна назвати центральною. Минулого року колективи двічі зустрічалися в рамках Першої ліги. У першій зустрічі перемогу святкували гравці Лікарського 4:1. А ось у зустрічі другого кола команди розписали мирову 2:2.

Прогноз: 5:4

10:00. Forza – Спартак. Наступна пара команд ще пам’ятає дух протистояння, адже це був дует втішних пів-фіналів Ліги Євпропи Літньої першості АФС. Тоді Спартак з впевненістю переграв Форзу 7:1. На цей раз підопічні Владислава Белоконя налаштовані взяти першу перемогу у турнірі, але не слід скидувати Форзу із рахунків. Тому нас очікує чудове протистояння.

Прогноз 2:4

11:00. – ДФК «Динамо» (Білопілля) – Натон. Як і попередня пара команд –  колективи ДФК Динамо(Білопілля) та Натон мали змогу перетнутися турнірними шляхами літньої першості. Та ще й двічі: у рамках туру плей-оф Натон обіграв білопільців 5:2, та і здолав у фіналі Ліги Конференцій 7:1. А ось перший тур команди провили дзеркально протилежно. Якщо юні динамівці на останній хвилині вирвали нічию у протистоянні з Брокаром, то Натон на останній хвилині втратив нічию у зустрічі з Гранумом.

Прогноз 2:5.

12:00. ЗіКоНі – СумДУ. Наступна зустріч цікава протистоянням різних поколінь футболу. Якщо команда ЗіКоНі має плеяду гравців більш старшого віку, то команда СумДУ укомплектована виключно із студентів. У першому турі ЗіКоНі розписали мирову зі Спартаком, а політехніки були близькі до нічиєї у грі із Динамо.

Прогноз3:3.

13:00. Динамо – BroCarStar Peppers. І на завершення суботнього ігрового дня дуже цікаве протистояння. Мова йде про команда Динамо та Брокар. У складах обох команд є низка гравців які пограли на найвищому рівні як футболу так і футзалу. Тому і немає сумнівів, що на глядача чекає красивий комбінаційний футзал. Єдине питання що виникає: чи зможуть ці команди зібрати оптимальні склади на цю зустріч? Відповідь на нього ми побачимо о 13:00 цієї суботи.  

Прогноз 4:3.

Коментарі закриті.