Асоціація футзалу Сумщини

Зимовий чемпіонат АФС. Анонс матчів десятого туру Skill Вищої ліги

Вже в суботу, 22 січня, відбудеться передостанній тур Skill Вищої ліги. На жаль, цього дня ми побачимо усього три гри. У зв’язку з виявленням COVID-19 у гравців “Сервіс Люкс” та “Lex-VSK”, матчі за участі цих команд було перенесено.

22 січня 2022 року /субота / Спорткомплекс ІФК СДПУ

09:00 «CompService» – «Технологія-Агросвіт»

Розпочнеться десятий тур грою «CompService», який продовжує боротьбу за потрапляння до Суперліги, проти лідера чемпіонату «Технології-Агросвіт». Зрозуміло, що номінальні господарі цього поєдинку виглядають аутсайдерами протистояння. Але «КомпСервісу» не звикати до такого звання, адже команда постійно грає в найсильніших чемпіонатах АФС, з найсильнішими суперниками, та що найголовніше, грає дуже добре і часто відбирає очки у більш статусних команд. Тож на якусь недооцінку з боку номінальних гостей розраховувати точно не варто, сто відсотків Максим Мисловський налаштує своїх хлопців грати сконцентровано з першої і до останньої хвилини. Також цікавим фактом є те, що в минулому сезоні «комп’ютерники» двічі зустрічалися з «Технологією», яку обидва рази перемогли, і також двічі з «Агросвітом», де зазнали поразок. Зараз це об’єднана команда «Технологія-Агросвіт», і яким буде підсумок поєдинку дізнаємося вже у суботу.

12:00 “Сумихімпром-СДПУ» – “Громада «Попівська сільська рада»

Це протистояння обіцяє бути найбільш непередбачуваним. Ще б напевне три тури назад команда із Попівки виглядала б абсолютним фаворитом протистояння, але з огляду на останні матчі «СДПУ» результат цього поєдинку зовсім незрозумілий. Студенти впевнено перемогли «Україну» (Токарі), мінімально переграли «Явір» і якщо візьмуть очки в цій зустрічі, то матимуть дуже хороші шанси на вихід до Суперліги. Щодо “Громади «Попівська сільська рада», то безпрограшна серія з шести матчів говорить сама за себе. Плюс з чотирьох останніх ігор в трьох команда взагалі не пропускає. Тож з захистом у них точно все в порядку, в принципі як і в «Сумихімпром – СДПУ». Тож напевно варто очікувати «низового» матчу, з максимальною самовіддачею і дисципліною, а результат протистояння може вирішити будь-який момент гри.

13:00 «Сумиобленерго» – «Явір»

Закриватиме серію суботніх матчів Skill Вищої ліги гра між «Сумиобленерго» та «Явіром». Останні, розлючені поразкою в попередньому турі, будуть намагатися реабілітуватися перед своїми вболівальниками. «Сумиобленерго» в минулому турі також виступив не краще. Поразка від Токарів з рахунком 5:0, і шанси на вихід до Суперліги залишились зовсім примарними. Зараз їм потрібна перемога, але за рахунок чого її здобуде команда, поки що не зрозуміло. Плюс в минулому Зимовому чемпіонаті команди зустрічалися двічі і два рази перемогу святкували «краснопільці». Тож «Явір» виглядає фаворитом протистояння, і якщо підійдуть до гри в максимально бойовому складі, то проблем виникнути не повинно.

Коментарі закриті.