Асоціація футзалу Сумщини

Зимовий чемпіонат АФС: анонс матчів 6–го туру Skill Вищої ліги

В п’ятницю, 17 грудня, матчем «Сумихімпром-СДПУ» – «Технологія-Агросвіт» буде відкрито шостий тур Skill Вищої ліги. Решта матчів відбудеться вже у суботу.

17 грудня 2021 року /п’ятниця / Спорткомплекс СДПУ

18:00 «Сумихімпром-СДПУ» – «Технологія-Агросвіт» (гра перенесена через Кубок України серед аматорів)

Єдиною грою п’ятниці стане матч «Сумихімпром-СДПУ» – «Технологія-Агросвіт». Після половини першого етапу чемпіонату студенти перебувають в середині турнірної таблиці. Натомість «Технологія-Агросвіт» йде другою. І в цій грі окрім перемоги нінащо більше не розраховує. Адже вже зараз можна сказати, що ще одна втрата очок, може стати критичною для підопічних Максима Мисловського в боротьбі за чемпіонство, оскільки «Lex-VSK» перебуває в хорошій формі і йде без втрат. Але «Сумихімпром» провів одну з кращих своїх ігор саме проти лідера «Lex-VSK». Тож ніякої недооцінки з боку «Технології-Агросвіт» і бути не може. Тим паче потрібно покращувати собі настрій після вильоту з Parimatch Кубка України.

18 грудня 2021 року /субота/ Спорткомплекс СДПУ

17:00 Громада «Попівська сільська рада» – «Україна»(Токарі)

А серію недільних ігор відкриє протистояння Громади «Попівська сільська рада» – «Україна» (Токарі). Зараз команди знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці. Номінальні господарі намагаються вести боротьбу за призові місця, а команда з Токарів ще в пошуках першої перемоги в цьому чемпіонаті. І чому б її не здобути в цьому матчі. Команда почала знаходити свою гру, плюс вже грають за них Зрибняк і Гученко, які не брали участі в перших турах чемпіонату. Натомість команда із Попівки, яка отримала порцію компліментів після перемоги на «Технологією-Агросвіт», наступну гру розчарувала, зібравшись не в оптимальному складі. Як буде цього разу, побачимо  вже у суботу.

18:00 «Lex-VSK» – «Сервіс Люкс»

Ну а в цій парі в принципі все зрозуміло. «Lex-VSK» показує на старті хорошого рівня футзал, й залишається єдиною командою, яка виграла всі поєдинки. І переривати свою серію вони точно не збираються в грі проти «Сервіс Люксу». Який до речі непогано почав чемпіонат з нічиєї проти «Явіра». Але що далі сталося з командою не зрозуміло. Невиразна перемога над «Форзою», і три поразки від прямих конкурентів за топ-6. Явно не такий старт очікувався від команди, яка сто відсотків може грати краще, і спробує це продемонструвати в цьому матчі.

19:00 «Forza»- «BROCARSTAR PEPPERS»

В 19:00 на майданчику Спорткомплекса СДПУ, зустрінуться поточні аутсайдери  Skill Вищої ліги. Обидва колективи поки що без перемог, а «Форза» взагалі  без набраних залікових пунктів. І будемо відвертими в цій грі їх також роздобути буде важко. «PEPPERS» хоч і знаходяться на передостанній сходинці, але все не так безнадійно. Команда грала з міцними колективами, і два залікові пункти не такий уже й поганий результат. Теоретично, перемога в цій зустрічі виводить їх в середину турнірної таблиці. А в тих матчах, що залишились, хіба що з «Лексом» команда буде в якості аутсайдера. Тож вся боротьба за топ-6 для них ще попереду.

20:00  «Сумиобленерго» – «CompService»

Закриватиме шостий тур Skill Вищої ліги протистояння, вже навіть можна сказати «старожил»  нашого чемпіонату «Сумиобленерго» та «КомпСервіса».  Кількість матчів цих колективів порахувати дуже складно, майже кожного року вони грають між собою і цей не став виключенням. Підопічні Євгена Хабовця краще розпочали сезон, і заслужено знаходяться на поточному п’ятому місці, але що найголовніше в випадку перемоги в цій грі, вони відсотків на 80 позбудуться конкурента за першу шістку, у вигляді «КомпСервіса». В якого після цього туру залишиться чотири гри, дві з них проти «Технології-Агросвіт» і «Lex-VSK». Тож підопічним Олексія Тюріна потрібно максимально відповідально підійти до цієї гри, і грати лише на перемогу, щоб не випасти з боротьби за вихід до Суперліги.

Коментарі закриті.