Асоціація футзалу Сумщини

Зимовий чемпіонат АФС. Анонс матчів 5 –го туру Вищої ліги

Ось ми плавно і підійшли до екватора першого етапу Вищої ліги. В неділю в Легкоатлетичному манежі СумДУ відбудеться вже п’ятий тур чемпіонату.

12 грудня 2021 року /неділя/ Легкоатлетичний манеж СумДУ
14:00 «BROCAR-STAR PEPPERS» – «Громада «Попівська сільська рада»

Розпочнуть п’ятий тур Вищої ліги передостання і третя команда турнірної таблиці. На перший погляд в цій гри все повинно бути дуже просто. Колектив з Попівки зараз на ходу, три поспіль перемоги над дуже хорошими командами, за ці матчі вони пропустили лише два м’ячі, які не мали якогось особливого значення в грі. В двох іграх з трьох залишили свої ворота «сухими». Натомість «Брокар» старт сезону дещо провалив, якщо звісно це можна так назвати, адже програли вони фаворитам цього чемпіонату «Технології-Агросвіт» та «Явору», плюс зіграли в нічию з «Токарями» і мають в своєму активі один заліковий пункт. Тож Громада «Попівська сільська рада» фаворит цього протистояння, але «BROCAR-STAR PEPPERS» списувати не потрібно, підтвердження тому нічия цих команд в минулому сезоні. Нагадаємо в цій грі Громада «Попівська сільська рада» не зможе розраховувати на дискваліфікованого Грушу, але повернеться відбувши дискваліфікацію Риженко.

15:00 «Україна»(Токарі) – «Явір»

В цій грі ситуація приблизно така, як і в попередній. Краснопільці доволі непогано розпочали чемпіонат програвши лише «Технології-Агросвіт», показавши при цьому хорошого рівня футзал. І щоб нав’язати боротьбу за чемпіонство Вищої ліги, в цій грі потрібно перемагати. Але зробити це буде дуже непросто. «Україна» Токарі, як і «BROCAR-STAR PEPPERS» йдуть поки що без перемог, та мають два залікові пункти. Але це поточна ситуація, і свої перемоги команда точно візьме. А втому, що розпочати вони захочуть з цього матчу, немає ніяких сумнівів. Особлива мотивація повинна бути у Сергія Шатьорного («Україна»), який минулого сезону захищав кольори «Явора», і виграв з ними бронзові нагороди чемпіонату.

16:00 «CompService» – «Сумихімпром-СДПУ»

Ну а в цьому матчі зовсім не хочеться виділяти фаворита протистояння. Команди розташовуються в середині турнірної таблиці, маючи по 4 залікові пункти, щоправда «СДПУ» мають матч в запасі. Тому втрата очок студентами не буде настільки критичною, як для «КомпСервіса». Адже підопічні Олексія Тюріна ще не грали проти лідерів чемпіонату, у вигляді «LEX VSK» і «Технології-Агросвіт», де взяти залікові пункти буде дуже важко. З огляду на особисті зустрічі «Сумихімпром-СДПУ» має перевагу, були навіть розгромні перемоги, як наприклад в сезоні 2019-2020, перемога підопічних Ігора Кравченка 9:2. Але будемо відвертими зараз це не той «Сумихімпром-СДПУ», що був декілька сезонів тому, і на такий результат точно не варто розраховувати. Молодий колектив Педагогічного університету, може видати як хорошу гру, так і провальну, побачимо як буде цього разу.

17:00 «Технологія-Агросвіт» – «Forza»

В 17:00 нас очікує гра в якій в принципі все зрозуміло. «Технологія-Агросвіт» повинна здобувати легку перемогу. Плюс Максим Мисловський може провірити в дії гравців, які мало грали до цього. Той же Грибачев, Окопний, Голибін мають отримати більше ігрового часу в цій грі. Щодо «Форзи», то зрозуміло, що команда буде виходити не з піднятими руками на цю гру, і спробує нав’язати боротьбу фавориту цієї зустрічі, але якщо вона цього не зробить ніхто їх не осудить. Як мінімум досвід від цієї гри підопічні Олександра Бабича точно отримають.
Роман Прощенко («Технологія-Агросвіт») пропустить цю гру через дискваліфікацію.

18:00 «Сервіс Люкс» – «Сумиобленерго»

Закриватиме програму п’ятого туру Вищої ліги протистояння «Сервіс Люкса» та «Сумиобленерго». В цих команд турнірне становище ідентичне з грою «CompService» – «Сумихімпром-СДПУ». Обидва колективи також мають по чотири залікові пункти, але «Сумиобленерго» провело на одну гру менше. Щоб втрутитися в боротьбу за топ-6, перемоги потрібно здобувати вже зараз, але хто виграє в цій грі спрогнозувати важко. Минулого сезону команди зустрічалися тричі, обмінялися перемогами, і зіграли в нічию. В порівнянні з минулим сезоном склади команд особливо не змінилися, тож в цьому протистоянні шанси команд на успіх 50 на 50. Сервіс Люкс не зможе розраховувати в цій грі на дискваліфікованого Бикова Ярослава.

Коментарі закриті.