Асоціація футзалу Сумщини

Зимовий чемпіонат АФС. Анонс матчів 4–го туру Вищої ліги

В перші робочі дні нового тижня ми станемо свідками чергового туру Вищої ліги. Так, в понеділок відбудеться основна частина матчів, які розпочнуться грою «Сумихімпром-СДПУ» – «Сервіс Люкс» о 18:00. А завершиться тур єдиною грою вівторка між командами “Сумиобленерго» та «Lex-VSK».

06 грудня 2021 року /понеділок/ Легкоатлетичний манеж СумДУ
18:00 «Сумихімпром-СДПУ» – «Сервіс Люкс»
Розпочнеться ігровий день цікавим протистоянням між «Сумихімпром-СДПУ» та «Сервіс Люксом». Останні вже встигли в цьому чемпіонаті і програти, і зіграти внічию, і, що найголовніше, виграти! Як буде цього разу, поки що невідомо. Але варто відзначити, що можливо студенти педагогічного є «зручним» суперником для номінальних гостей цього поєдинку. Адже в минулому чемпіонаті команди зустрічалися тричі, і три перемоги у підопічних Віталія Паська! Вкрай невдала статистика для команди Ігора Кравченка, яку, без сумніву, студенти захочуть виправити. І якщо вони підійдуть до гри з тим же настроєм і самовіддачею, як і в попередньому турі проти «Lex-VSK», то їм це може вдатися.

19:00 «Явір» – «BROCAR-STAR PEPPERS»
Ще одне протистояння, в якому фаворита виділити складно. Так, «Явір» – минулорічний бронзовий призер чемпіонату, в перших турах показує доволі хорошого рівня футзал, але й «Брокар» точно не є «хлопчиками для биття». У команди зібрані досвідчені, хорошого рівня футзалісти, які можуть давати результат. Команда провела лише дві гри. Програли «Технології-Агросвіт», але хто їх за це осудить, і зіграли внічию з Токарями. Тож важливі перемоги ще попереду, і чому б не спробувати їх здобувати починаючи з цієї гри.

20:00 «Forza»- «CompService»
О 20:00 нас очікує поєдинок поточних аутсайдерів Вищої ліги, після трьох турів команди замикають турнірну таблицю. Але ще раз наголошуємо, що це лише поточна ситуація, і перемога в цій грі знову поверне будь-яку із команд у боротьбу за топ-6. Більш досвідчені «комп’ютерники» підходять до зустрічі в якості фаворита. І зобов’язані брати три бали, щоб не заганяти себе в надскрутне становище. Щодо «Форзи», то команда вже здивувала в минулому турі «Сервіс Люкс», ледве не відібравши в них очки, і сто відсотків спробує відібрати їх в «КомпСервіса». А чи вдасться це їм, дізнаємось вже у понеділок.

21:00 “Громада «Попівська сільська рада» – «Технологія-Агросвіт»
Центральне протистояння туру. Зустрічаються друга та третя команда в турнірній таблиці. Та й по грі, яку демонструють колективи на старті чемпіонату, вони цілком заслуговують на цей статус. Цікаво, в якому фізичному стані підійдуть команди до цієї зустрічі, адже попередні свої ігри вони провели в суботу. «Технологія-Агросвіт» в третьому попередньому етапі Parimatch Кубка України, на жаль, програла київському «SkyUp». Натомість, команда із Попівки у внутрішньому чемпіонаті здолала непоступливий «КомпСервіс», забивши сім м’ячів за останні 15 хвилин гри. Тож, якщо з фізичним станом команди приблизно у рівних умовах, то ось емоційно команда Ожога має перевагу, адже будь-яка перемога додає неабиякої впевненості гравцям. Нагадаємо, що в цьому матчі «Попівська сільська рада» не зможе розраховувати на Риженка Михайла, який отримав червону картку в попередній грі.

07 грудня 2021 року /вівторок/ Легкоатлетичний манеж СумДУ
20:00 «Сумиобленерго» – «Lex-VSK»

Ну а єдиним протистоянням вівторка, яке і підіб’є завершення 4-го туру, стане гра між досвідченим «Сумиобленерго» та амбітним «Lex-VSK». Номінальні гості виглядають явним фаворитом цієї зустрічі, і ні на що, окрім трьох залікових пунктів, не розраховують. Та чи буде все так просто на майданчику, як здається до гри? – Навряд чи. «Сумихімпром-СДПУ» в попередньому турі продемонстрував, що не такий і «безгрішний» цей «Lex-VSK», і при хорошій організації гри можна розраховувати на позитивний результат з, без сумніву, надпотужним колективом Валерія Шепеля.

Коментарі закриті.