Асоціація футзалу Сумщини

Зимовий чемпіонат АФС. Анонс матчів 3–го туру Вищої ліги

Вже цієї суботи в Палаці студентського спорту СумДУ буде зіграний третій тур Вищої ліги, в якому нас очікує п’ять надцікавих протистоянь.

12:00 «Сервіс Люкс» – «Forza»

Розпочнеться ігровий день протистоянням «Сервіс Люкса» та «Форзи». Обидві команди не кращим чином розпочали цей чемпіонат, «Перевізники» взяли лише один бал в двох матчах з прямими конкурентами, за попадання в топ-6. Підопічні Бабича взагалі поки, що залікових пунктів не набирали, й навіть не забивали. Різниця забитих – пропущених, 0 – 12! Тож «Сервіс Люкс» виглядає фаворитом цього протистояння, і для попадання в першу шістку, в цій грі потрібно брати три бала.

13:00 «Технологія-Агросвіт» – «Явір»

Цій грі віддамо статус, центрального матчу туру. Команда з Краснопілля на початку сезону подобається. Колектив показує хороший футзал, в команди непогані виконавці –  Стрибак, Шелест, Пацюк. Можливо одна із проблем – це обмеженість складу. Якщо проти «Комп Сервіса» в команди вистачило сил для перемоги, то цікаво подивитися чи вистоять вони з 5-6 польовими гравцями проти двох рівноцінних четвірок «Технології-Агросвіт», яка на старті сезону показує найбільш видовищний футзал.

14:00 «LEX VSK»- «Сумихімпром-СДПУ»

Ще б декілька років тому це протистояння точно б претендувало на статус центрального. Але з огляду на сьогоднішню ситуацію, «LEX VSK» виглядає явним фаворитом. Склад «прокурорів» зобов’язує грати команду лише на перемогу. Тим більше проти молодого колектива Ігора Кравченка, більшість гравців якого тільки починають робити перші кроки в футзалі. Тому важко розраховувати, що відразу хлопці будуть перемагати такі команди,  як «Лекс». Але в тому, що в них буде бажання, і самовіддача – це сто відсотків! Здається ці якості в СДПУ прищеплюються гравцям з першого тренування.

15:00 «BROCAR-STAR PEPPERS»- «Україна» (Токарі)

Ще одна над цікава гра очікує вболівальників футзалу. Адже в ній зустрінуться гравці, які ще в минулому сезоні грали за одну команду. Тому бажання перемогти колишніх своїх партнерів, буде неабияке. Чи варто тут буде розраховувати на якусь «дружню» гру – точно ні! Адже всі ми знаємо, що той же Смоляк, Чугай («BROCAR-STAR PEPPERS») чи Кірієнко, Шевкунов (Токарі) абсолютно різні на спортивному майданчику та поза ним. Тому «дружба – дружбою», а на полі «прибирати ногу»  ніхто не буде.

16:00 «CompService» – Громада «Попівська сільська рада» (гра перенесена у зв’язку з великою кількістю хворих на коронавірус у складі гостей)

Ну а закриватиме третій тур протистояння «CompService» та Громада «Попівська сільська рада». Складно в цій грі віддати перевагу якійсь із команд. Можливо команда із Попівки, дещо краще розпочала сезон, так програли «LEX-VSK» (але давайте будемо відвертими, мало хто зможе взяти очки з командою Валерія Шепеля), зате потім перемогли прямого конкурента за топ-6 «Сервіс Люкс». І ця перемога точно додасть впевненості гравцям на цю гру. «CompService»  за перші два тури взяв одне очко, точно не той результат на який розраховували «комп’ютерники». Щоб проходити далі – потрібно перемагати, і підопічні Тюріна точно спробують це зробити в цій грі. 

Коментарі закриті.