Асоціація футзалу Сумщини

Зимовий чемпіонат АФС. Анонс матчів 2–го туру Вищої ліги

Вже на цих вихідних відбудеться другий тур Вищої ліги, основна частина матчів буде зіграна у неділю, а матч «Сумихімпром-СДПУ» – «Сумиобленерго» винесений на суботу.

20 листопада 2021 року /субота/  Легкоатлетичний манеж СумДУ

16:00 «Сумихімпром-СДПУ» – «Сумиобленерго»

«Сумихімпром-СДПУ», який пропускав перший тур чемпіонату, грою з «Сумиобленерго» відкриє старт другого. В першому турі «Енергетики» розібралися з новачком Вищої ліги  «Форзою» – 3:0. А розпочинати чемпіонат з перемоги, вкрай важливо. Тому з настроєм у досвідченої команди Хабовця повинно бути все в порядку. Щодо «Сумихімпрома»  то підопічні Кравченка – Гладова завжди славилися своєю дисципліною і порядком, а  їхні швидкі виходи з оборони в атаку  принесли проблеми не одній команді АФС. В минулому сезоні обидва колективи виступили нижче рівня своїх можливостей, адже п’яте  місце «СДПУ» та сьоме «Обленерго» в «Вишці» (другий по силі дивізіон минулого чемпіонату) навряд чи той результат на який розраховували команди. Тож в цьому році команди 100 – відсотків налаштовані на кращий результат. А що переможе досвід «Енергетиків» чи дисципліна «Педагогів» дізнаємося вже у суботу.  

21 листопада 2021 року /неділя/ Легкоатлетичний манеж СумДУ

13:00 «Україна» (Токарі)» – «Технологія-Агросвіт»

Ну а серія недільних матчів розпочнеться грою «Україна» (Токарі) – «Технологія-Агросвіт».  Номінальним гостям сьогоднішньої зустрічі потрібно змиритися з роллю фаворита в кожній грі чемпіонату. Адже склад об’єднаної команди не дозволяє записати її в аутсайдери, бодай в одній грі Вищої ліги. Підопічні Мисловського в першому турі впевнено обіграли міцний «BROCAR-STAR PEPPERS» – зробивши результат вже в першому таймі, і далі спокійно довели гру до заслуженої перемоги. Токарі натомість зіграли в нічию з «Комп Сервісом», поступаючись по ходу поєдинку в два м’ячі. Хоч ми і записали «Технологію-Агросвіт» в фаворити цієї зустрічі, але «Україна» може і повинна нав’язати боротьбу. І на це є ряд причин. По-перше колектив з Токарів дійсно хороша команда, в якої є класні виконавці, той же Шевкунов, Кірієнко, Шатьорний. По-друге «Технологія-Агросвіт» в суботу зіграє матч-відповідь Кубку України проти «Геології», і в якому стані підійде команда до цієї зустрічі поки, що не відомо.

14:00 «Явір» – «CompService»

В 14:00 нас очікує дуже цікаве протистояння. Фаворита цієї зустрічі визначати не візьмемося. Обидві команди провели, дещо схожі ігри в першому турі, ведучи в рахунку в 2 м’ячі, вони не змогли втримати свою перевагу та втратили дорогоцінні два бали. Тож в цій грі команди будуть грати лише на перемогу, нічия влаштує хіба що суперників по турнірній таблиці цих команд. В минулому сезоні «Краснопільці» не залишили шансів «Комп’ютерникам» перегравши їх з рахунком 9:3, але не будемо забувати, що та гра вже не мала ніякого турнірного значення для «Комп Сервіса», а «Явір» завдяки тій перемозі посів третє місце Суперліги. Також в обох командах є чітко виражений бомбардир, мова йде про Стрибака та Маценка, які встигли вже відзначитися в першому турі. Побачимо, що вони продемонструють в цій грі.

15:00 «Громада Попівська сільська рада» – «Сервіс Люкс»

Ще одне надцікаве протистояння. І нехай не «плутає карти» поразка команди з Конотопа в першому турі. Вони грали проти одного з головних фаворитів чемпіонату «LEX VSK», і свої очки конотопчани будуть набирати. Команда Ожога точно вміє грати в футзал, про що свідчить перемога в Вищій лізі минулого зимового чемпіонату. Щодо «Сервіс Люкса» то в першому турі команда продемонструвала характер. Двічі поступаючись в рахунку в два м’ячі, «Перевізники» зуміли зрівняти рахунок. В минулому чемпіонаті команди зустрічалися між собою тричі – дві перемоги Конотопа і нічия. При чому дві сухі перемоги, з рахунком 2:0 і 3:0! Чи зможе «Сервіс Люкс» нарешті перервати свою невдалу серію проти «Громада Попівська сільська рада» дізнаємося вже у неділю.

16:00 «Forza» – «LEX VSK» Ну а закриє програму другого туру Вищої ліги протистояння «Форзи» та «LEX VSK». Тут давайте будемо відвертими, якщо «Лекс» втратить очки – це буде мега-сенсація. «Forza» в першому турі особливо нічим не здивувала. Програли «Сумиобленерго» 0:3, хоча на 40 хвилину гри перевага «енергетиків» й була мінімальною, але все ж таки гра була під контролем команди Хабовця. «LEX VSK» навпаки ж провів дуже хорошу стартову гру, підтвердженням чого стали підсумкові 5:2 на користь команди Шепеля. На цей чемпіонат «Лекс» провів дуже хорошу селекцію – Бурдюг, Бабинін, Таранчеко, Параконний. Плюс вдалося зберегти свій «кістяк». Тож в цій грі номінальні гості повинні брати «спокійні» три очка. А «Forza» може грати в своє задоволення , ніхто не осудить хлопців, якщо вони не виграють в цій грі. А у випадку позитивного результату – стануть справжніми героями

Коментарі закриті.