Асоціація футзалу Сумщини

Ярослав Пєсоцький: “Спочатку потрібно налагодити гру в обороні, потім – в атаці”

Головний тренер АФФК “Суми” Ярослав Пєсоцький згадав минулий матч Parimatch Екстра-ліги проти хмельницького “Соколу”, а також поділився своїми думками щодо майбутньої гри з київським “ХІТом”.

“Ми розуміли важливість гри проти “Сокола”. На той момент на першому плані був результат та психологічна впевненість в собі. Я погоджуюся, що ми не показали видовищного матчу, не грали першим номером. Це була наша тактика на зустріч, і вона має право на життя. Спочатку потрібно налагодити гру в обороні, потім – в атаці. Ми наразі не можемо грати, як, наприклад “ХІТ”: показувати якісний футзал, а разом із тим і отримувати позитивний результат.

Що стосується майбутньої гри з киянами. Про “ХІТ” багато і говорити не потрібно, усі знають силу цієї команди. Ми добре знаємо, як грають вони, так само і з їхнього боку. Це буде остання гра першого кола. Уже зрозуміло, що свої очки ми не добрали. У нас немає іншого виходу, крім грати з киянами на перемогу. Для цього усі викладуться на 100%, я не сумніваюся. На перший план зараз виходить психологія. Якщо зможемо правильно підійти до гри, то є шанси на хороший результат”, – вважає Ярослав Пєсоцький.

Матч 9-го туру Parimatch Екстра-ліги між командами АФФК “Суми” та “ХІТ” відбудеться у неділю, 31 жовтня.

Гра відбудеться у легкоатлетичному манежі СумДУ, початок зустрічі – о 13 годині.

Наразі господарі с шістьома очками посідають сьоме місце у турнірній таблиці, а кияни – другі, маюч у своєму активі 17 очків.

У зв’язку з тим, що Сумщина перебуває у червоній зоні карантину, гра відбудеться без глядачів.

Посилання на пряму трансляцію гри буде опубліковане на нашому сайті пізніше.

Коментарі закриті.