Асоціація футзалу Сумщини

Ярослав Пєсоцький: “Ми хочемо побачити у грі тих гравців, які мають мало часу в офіційних матчах”

Тренер АФФК “Суми” Ярослав Пєсоцький розповів про передсезонний турнір Асоціації футзалу Сумщини, в якому команда візьме участь під час паузи у Екстра-лізі.

“Знаєте, десь ми глобально і були ініціаторами цього турніру. Контрольні матчі у будь-якому допомагають краще підготуватися, налаштувати футзалістів на гру, аніж звичайні тренування. Наше головне завдання – максимально підлаштувати гравців до змагального режиму. Наразі у чемпіонаті України виникла невелика пауза у зв’язку з матчами збірної, тому ми вирішили зіграти у такому турнірі. Наразі ми лише набираємо оптимальну форму, тому що два тижні пропустили у зв’язку з переносами наших матчів.

Плюс – маємо на меті ще раз поглянути на гру тих футзалістів, які отримують мало часу. У першу чергу це стосується третього голкіпера Балухти, Заволового, Гурєєва та Сметаненка. Попереду – найважливіші матчі чемпіонату. Ми усі прагнемо потрапити у плей-оф Ектра-ліги”, – заявив Ярослав Пєсоцький.

Свій перший матч “Суми” проведуть у четвер о 18 годині проти “Технології”. Також у турнірі беруть участь “Сервіс Люкс” і “Compservice”. Матчі відбуватимуться за коловою схемою.

Пресслужба АФФК “Суми”

Коментарі закриті.