Асоціація футзалу Сумщини

Ярослав Пєсоцький: “До матчу з “Ельдорадо” будемо готуватися, як до гри Екстра-ліги”

Тренер АФФК “Суми” Ярослав Пєсоцький в експрес-комантарі клубній пресслужбі прокоментував жеребкування 1/8 фіналу Кубку України, де нашій команді доведеться зустрітися з київським аматорським колективом “Ельдорадо”.

“Після самого жеребкування наш тренерський штаб відразу обговорив його підсумки. Можемо сказати, що “Ельдорадо” – це досить сильна та добротна команда. У них вистачає добротних гравців, яких пам’ятаємо ще за виступами у Екстра-лізі: Медвідь грав за “ХІТ”, Фещенко та Шамотій тривалий час виступали за одеські професіональні команді, воротар Ільків грав ще в “ЛТК”. Будь-який представник київського футзалу завжди серйозний суперник, ураховуючи високий рівень місцевих змагань. Звісно, багато часу приділимо вивченню суперника, про недооцінку не може бути і мови. До матчу з “Ельдорадо” будемо готуватися, як до гри Екстра-ліги. Як зазначав Іван Скіцко у минулому інтерв’ю, нам важливо пройти цю стадію турніру, щоб якомога далі пробитися у Кубку України”, – заявив Ярослав Пєсоцький.

Зазначимо, що базовими датами матчів 1/8 фіналу визначено 16 січня та 6 лютого (у зв’язку з карантинними заходами у них можливі зміни). Перший матч підопічні Івана Скіцка проведуть вдома.

Пресслужба АФФК “Суми”

Коментарі закриті.