Асоціація футзалу Сумщини

Володимир Дунін: “Ми будемо намагатися скласти достойну конкуренцію найсильнішим командам”

Команда «Тріумф-Signal-sb» почала свій шлях в розіграші чемпіонату АФС з футзалу 2020-21. Хочеться познайомити всіх прихильників нашої команди з Володимиром Дуніним – людиною, підтримка якої стала ключовою у рішенні приймати участь у цьогорічних змаганнях. Поспілкувавшись з Володимиром більше дізналися про “Signal”, його мрію та настрій команди на сезон.

– Володимире, в цьому сезоні у назві команди з’явилась приставка. Що саме значить «Signal»?

– Це новий магазин, в якому представлений великий асортимент продукції, що турбується про Вашу безпеку, і назва говорить сама за себе. Ми готові якнайшвидше зреагувати на будь-який Ваш Сигнал та допомогти з вибором та монтажем найкращого обладнання! Ми представляємо продукцію таких відомих виробників охоронного обладнання, як hikvision, dahua, AJAX, partizan і готові надати консультацію по будь-якому обладнання. Все починалося більше 10 років тому з установки домофонів на під’їзди і поступово переростало в більш серйозні замовлення – установка сигналізацій, відеоспостереження, охорони периметрів не тільки на об’єктах приватної власності, а й на великих підприємствах.

– Ваше життя тісно пов’язане зі спортом…

– Так, ще в дитинстві я захоплювався футболом і мріяв стати найкращим гравцем збірної. Ця мрія, нажаль, не здійснилась, але футбол залишився в моєму житті. Я завжди знаходжу час, щоб розім’ятися та пограти з друзями.

– Ви в заявці команди на цьогорічний сезон, плануєте приймати участь в усіх матчах, чи велика конкуренція?

– Конкуренція якраз і породжує найкращі результати, адже кожен прагне досягти успіху. Тому ми будемо намагатися скласти достойну конкуренцію найсильнішим командам.

– Як вважаєте, гравці «Тріумф-Signal-sb» готові боротися за призові місця чемпіонату?

– Безперечно, бо окрім задоволення від ігор кожен гравець хоче отримати не з чим не зрівнянні емоції переможця!

– І на останок, що Ви б хотіли побажати нашим читачам, та вболівальникам футзалу, які, нажаль, лишилися можливості перегляду матчів на трибунах?

– Вболівайте, підтримуйте, навіть, якщо Ви не можете бути присутніми на матчах. Ваша підтримка дуже важлива для всіх гравців!

Джерело: ФК«Тріумф-Signal-sb»

Коментарі закриті.