Асоціація футзалу Сумщини

Відбулася робоча нарада Асоціації футзалу України з представниками регіональних членів АФУ

У середу 15 грудня в місті Черкаси відбулась нарада за участю керівництва Асоціації футзалу України та представниками регіональних асоціацій – членів АФУ. Асоціацію футзалу Сумщини представляв член Комітету проведення змагань АФС, Делегат АФУ Максим Новіков.

Серед низки поточних питань діяльності Асоціації керівництво АФУ наголосило на важливості та неухильності дотримання правила FIFA «Один гравець – одна команда». Окрім цього було розглянуто дотримання медичного протоколу під час проведення матчів відбірних етапів для участі у Другій лізі Чемпіонату України по футзалу.

Окреме питання було розвиток дитячого футзалу в регіонах. Кожен представник регіональних асоціацій прозвітував про проведену роботу в цьому напрямку. Нагадаємо, цього року стартував дитячий чемпіонат АФС. Участь у ньому беруть участь 12 команд з міста Суми та області. Голова АФУ Сергій Владико зазначив, що на даний момент вектор Асоціації направлений на розвиток саме дитячого футзалу, відкриття шкіл, відділень та гуртків.

Після наради всі учасники мали можливість відвідати Матч Зірок 2021 який в цей день проходив в Черкасах.

Асоціація футзалу Сумщини щиро вдячна надійному перевізнику Сервіс Люкс за логістичну підтримку, та можливість вчасно та безпечно дістатись представнику АФС до даного заходу.

Коментарі закриті.