Асоціація футзалу Сумщини

Відбулася прес-конференція присвячена Фіналу Чотирьох Кубка України

28 березня в Івано-Франківську відбулася прес-конференція щодо проведення Фіналу Чотирьох Кубка України з футзалу сезону 2018/2019 років.

Міський голова Руслан Марцінків зауважив, що для Івано-Франківська дуже престижно приймати змагання такого рівня, адже це свідчить про високий рівень поваги від Асоціації футзалу України до нашого міста та до НФК «Ураган».

«Наш клуб «Ураган» виборов право увійти до четвірки найкращих. Ми тішимося, що можемо приймати таку подію. Тож, закликаємо івано-франківців приходити, вболівати та підтримувати нашу команду. Хочемо, щоб цьогоріч вона команда перемогла та здобула головну нагороду турніру», – зазначає Руслан Марцінків.

Впродовж двох днів матчі будуть проходити у манежі коледжу фізичного виховання на вулиці Гетьмана Мазепи, 142 а.

«Ми не раз співпрацювали з НФК «Ураган» та знаємо їх як надійних партнерів. Я не сумніваюся, що все буде проведено на високому рівні. Вже відтепер керівництво міста проводить активну підготовку», – зазначив віце-президент Асоціації футзалу України Володимир Гримайло.

Амбасадором Фіналу Чотирьох кубку України буде добре знаний франківським вболівальникам Валентин Цвелих. «Надзвичайно приємно отримати запрошення на такий турнір. Мені завжди радісно приїздити в Івано-Франківськ, адже це місто є рідним для мене, я провів тут прекрасні футзальні роки. Кубок України – це престижний турнір. Команда «Ураган» дуже потужна і є одним з лідерів чемпіонату. Я думаю, що рідні стіни допоможуть здобути цій команді перемогу», – розповідає амбасадор фіналу Кубку України Валентин Цвелих.

«Команда готова гідно представити місто у Кубку. Минулого року ми грали у фіналі, цьогоріч маємо на меті залишити кубок вдома. Вболівальники повинні бути тією підтримкою, яка допоможе команді перемогти. Мене дуже тішить, що Івано-Франківськ з гордістю конкурує з потужними містами України. На полі ми повинні показати свою міць та гостинність іншим гравцям», – зазначив виконавчий директор НФК «Ураган» Олег Ковальський.

Вже у п’ятницю відбудуться матчі 1/2 фіналу.

О 13:15 ігровий день розпочнеться з церемонії відкриття, а вже за 15 хвилин на паркет вийдуть «Ураган» та «Food Centre-СумДУ». О 16:00 змагання продовжаться поєдинком між «Продексімом» і «Титаном», які визначать ім’я другого фіналіста.

30 березня о 15:00 розпочнеться вирішальний матч турніру, а після його завершення відбудеться урочисте нагородження переможців.

Прес-служба Асоціації футзалу України

Коментарі закриті.