Асоціація футзалу Сумщини

Відбулась організаційна нарада АФС

В середу, 5 жовтня відбулась організаційна нарада представників команд АФС. Серед іншого були підбиті підсумки Ліги Нескорених, а також обговорення формату та сроків старту зимового чемпіонату. Для представників Першої та Другої ліг сезон орієнтовно повинен стартувати з 22 або 29 жовтня, а для Вищої ліги з 15 листопада. Старт у Вищій лізи відбудеться вже по завершенню чемпіонату області з футболу, тому дата може бути й змінена.

Також було підтверджено, що незважаючи на всі обставини, буде безумовне збереження правила та вимоги ФИФА “один гравец – одна команда”.

Були почуті пропозиції від представників команд щодо фінансової складової, системної організаційної роботи, On-line трансляцій тощо.

Ще питання, яке залишилось не закритим, аж с попереднього сезону, це розподіл місць в підсумковій таблиці. Майже одноголосно було підримано пропозицію, рекомендувати виконкому затвердити підсумки змагань у всіх лігах на час їх завершення у Вищий, Першій та Другій лігах, а також у дитячому чемпіонаті міста Суми.

Окремо, представники команди Peroff запропонували дограти останній тур у Другій лізі групи Б, виходячи з того, що залишилася лише одна гра, а відстань між командами є мінімальною. Тому це питання, буде окремо обговорено з представниками команд Вікторія, Peroff та Слобожанщина.

Тож, розпочинаємо новий футзальний сезон, яки, сподіваємося, принесе всім нам мир та спокій!

Коментарі закриті.