Асоціація футзалу Сумщини

У Лебедині були нагородженні переможці та кращі гравці Чемпіонату міста з футзалу

17 березня відбувся останній тур VIII Відкритого Чемпіонату міста Лебедин з футзалу, який тривав з січня по березень цього року. Протягом цього часу 7 команд вели запеклу боротьбу за призові місця. Змагання традиційно проходили на базі спортивного залу Лебединського медичного училища ім. проф.М.І.Сітенка. Після останньої у цьому сезоні гри відбулась церемонія нагородження переможців та кращих гравців кожної з команд, які взяли участь у Чемпіонаті. Тож кращими гравцями цьогорічного Чемпіонату стали: Бабич Богдан («ДЮСШ»), Рябко Олексій («Життя Лебединщини»), Іващенко Олександр («Торнадо»), Прокопов Сергій («Хімік»), Лісовицький Віталій («Автомобіліст»), Переплєтніков Сергій («Імпульс») та Яковенко Сергій («Молодіжна платформа»). Кращий воротар Чемпіонату – Соколов Сергій («Життя Лебединщини»),кращий бомбардир – Іващенко Олександр («Торнадо»).

А переможцями VIII Відкритого Чемпіонату міста з футзалу стала команда «Автомобіліст», ІІ місце у гостей міста – команди «Хімік» с.Будилка , ІІІ – у команди «Торнадо».

Нагадаємо, що переможець цього турніру  має право взяти участь в фінальному етапі Чемпіоната області, який невдовзі пройде в обласному центрі.

Коментарі закриті.