Асоціація футзалу Сумщини

У четвер відбудеться жеребкування календаря зимового чемпіонату АФС

У четвер, 11 листопада, о 13:00 на стадіоні «Ювілейний» буде проведено жеребкування календаря зимового чемпіонату Асоціації футзалу Сумщини, який планується розпочати вже найближчими вихідними.

Запрошуємо представників команд взяти участь у цьому заході. Разом з тим, враховуючи складну епідеміологічну ситуацію у нашому регіоні, наголошуємо на важливості дотримання усіх протиепідемічних заходів (дотримання соціальної дистанції, користування засобами індивідуального захисту, тощо).

Звертаємо вашу увагу на те, що заявкові листи команд потрібно надсилати на нашу електронну пошту (futsal.sumy@gmail.com), а з будь-яких питань, які стосуються процедури заявки, можна звертатися за наступним телефоном: +38 (050) 683-09-66 (Анатолій Павлович).

Відповідно до попередньої інформації, у Вищій лізі чемпіонату зіграє 11 команд, у Першій лізі – 9 або 10 команд, а у Другій – 16 команд, які будуть розділені на дві підгрупи. Звертаємо увагу на те, що на даному етапі це лише попередні назви ліг, які може бути змінено до старту змагань. Крім того, паралельно у місті Шостка будуть гратися матчі північної зони нашого чемпіонату. У зв’язку з карантинними обмеженнями, змагання у цій зоні стартують дещо пізніше.

Коментарі закриті.