Асоціація футзалу Сумщини

У Черкасах пройшов Матч зірок Parimatch-2021

Третій в історії Матч зірок футзалу відбувся на паркеті палацу спорту «Будівельник».

Як і завжди, таке футзальне свято складалося не лише з двох ігрових таймів, а з низки урочистостей. Перед стартом зустрічі з вітальним словом виступив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Також не оминули увагою й найкращий здобуток в історії збірної України – бронзу чемпіонату світу-1996. Гравців цієї команди і тренера Геннадія Лісенчука було відзначено почесними нагородами на честь 25-тиріччя цієї події.

Після цього розпочався перший тайм цьогорічного Матчу зірок Parimatch. У складі команди Заходу на матч не прибув Владислав Первєєв з «Сокола», а у складі збірною Сходу до не були відряджені клубом Дмитро Бондар і Євген Ланко з «Viva Cup».

Впродовж першого тайму перевагу у рахунку заробила команда Заходу. Рахунок у зустрічі відкрив  Когут. Після сольного проходу Білоцерківець відновив паритет, але комбінаційна гра підопічних Валерія Легчанова принесла їм ще два голи, які на свій рахунок записали Фаренюк і Волянюк.

Далі настав час конкурсної програми. Першу статуетку на свій рахунок записав Михайло Волянюк, який переміг у конкурсі на найпотужніший удар. Показник представника збірної Заходу – 112 км/год.

Натомість, в інших конкурсах пальму першості очолили представники Сходу. Юрій Савенко став найкращим у конкурсі на найбільш влучний удар, а Клаудіньо здобув перемогу у конкурсі майстерності.

Другий ігровий відрізок приніс шанувальникам ще більше голів. Впродовж стартових трьох з лишком хвилин на гол Кузя і Волянюка, який оформив дубль команда сходу відповіла взяттям воріт Корсуна. Так рахунок у зустрічі став 2:5. Втім, підопічні Дмитра Бербенцева таки зуміли піти від поразки. Той-таки Корсун, Зеленкевич ударом з позначки і Катеринін зробили показники на табло рівними – 5:5. Після цього Абакшин і Зварич провели обмін голами й встановили остаточний рахунок у зустрічі – 6:6 на користь кожної з команд. Тож, вперше в історії Матчів зірок був зафіксований нічийний результат.

Також за підсумками поєдинку було визначено найкращого гравця. Ним став Юрій Савенко.

Схід – Захід – 6:6 (1:3)
Голи: 
Білоцерківець (5), Корсун (18, 25), Зеленкевич (27 – з пен.), Катеринін (28), Зварич (29) – Когут (4), Фаренюк (9), Волянюк (12, 19), Кузь (17), Абакшин (29)

Схід: Кирило Ципун (к) (Юрій Савенко, 21) – Клаудіньо, Михайло Зварич, Микола Білоцерківець, Ігор Корсун – Яссін Ессаргіні, Денис Зеленкевич, Віталій Катеринін, Віталій Дзюба

Захід: Роман Колток (Олександр Сухов, 21) – Артем Фаренюк, Даниіл Абакшин, Михайло Волянюк, Ярослав Лебідь – Євген Сірий, Тарас Кузь, Юрій Когут, Роман Кордоба (к), Роман Горпинич

Пресслужба АФУ

Коментарі закриті.