Асоціація футзалу Сумщини

Триває прийом заявок щодо участі у Кубку України та Другій лізі

Комітет з проведення змагань Асоціації футзалу України повідомляє про те, що триває прийом заявок від команд, які бажають взяти участь у розіграші всеукраїнських змагань серед чоловіків сезону 2019/2020: Кубку України та Другій лізі.

Кубок України розігруватиметься за стандартною схемою (визначення переможця за підсумками матчів вдома та на виїзді). Система розіграшу попереднього етапу визначатиметься у залежності від кількості поданих заявок з урахуванням їхнього рейтингу, таким чином, щоб за підсумками попередніх стадій визначити 7 учасників, які приєднаються до 9 команд Екстра-ліги в 1/8 фіналу. Всі попередні раунди Кубка України будуть проведені до завершення 2019 року. Старт розіграшу орієнтовно запланований на 7-13 жовтня.

Чемпіонат серед команд Другої ліги розігруватиметься за звичною схемою (регіональні групи, сформовані за географічним принципом). Призери кожної групи потраплять до стадії плей-офф, де і визначать учасників Фіналу Чотирьох. Старт змагань запланований на кінець жовтня-початок листопада. Орієнтовний час проведення Фіналу Чотирьох: початок квітня 2020 року.

Прийом попередніх заявок для участі у Кубку України та Другій лізі триватиме до 2 жовтня. Контактна особа – Валентин Вакула (comitetvakula@gmail.com).

Прес-служба Асоціації футзалу України

Коментарі закриті.