Асоціація футзалу Сумщини

“Технологія” – чемпіон Першої ліги!

Огляд матчів АФС, які відбулися у вівторок і середу.

Заключною зустріччю четвертого туру у Вищій лізі була дуель між Автомобілістом та Смачною Кавою. Якщо для лебединів позитивний результат дава змогу вибратись з дна турнірної таблиці, то для Смачної кави перемога давала шанси поборотись за чемпіонство. Перший тайм команди провели на досить високих швидкостях, але забивали лише футболісти «кави», а ось у другій половині відзначився гравець Автомобілісту, але цього виявилось замало бодай для нічиєї. Автомобіліст – Смачна Кава 1:2 (0:2). Голи: Захарченко (18 а/г), Свіслюла (44) – Старінський (11).
На 50 хвилині Саєнко (СК) не реалізував дабл пенальті.
Попередження: Кончаков (СК).

Наступною була лідерів Першої ліги. Якщо в минулій зустрічі Технологія не змогла оформити чемпіонство зігравши у нічию, то у цій зустрічі нічия дала можливість готувати «ігристе» на святкування перемоги у першій лізі. Компсервіс залишився на другій позиції але за підсумками матчу середи в потилицю дихає Динамо. Саме ці команди в очній зустрічі останнього туру визначать володаря срібних нагород.
Технологія – Compservice 3:3 (1:1). Голи: Бушля(8), Петраков (26, 43) – Ясько (21), Дейнека (27), Тюрін (33).
Попередження: Кисельов (Comp).

Як вже зазначалось в анонсі, то результат зустрічі буде непередбачуваним, адже команди почергово виходили уперед і під завісу зустрічі коли, здавалось що вже «розписана мирова», то після удару Сергія Ткаченка м’яч разом з сиреною залетів у ворота.
ЗіКоНі – Гранум 6:5* (1:2)

Голи: Єрьоменко (15,48), Ткаченко (33,50), Великодний І. (42), Кульбачний (43) – Пугач (4, 31), Соляник (6), Голибін (47), Бугай (49).
Попередження: Єрьоменко, Великодний І. – Пугач.
Вилучення: Великодний І. (пряма червона картка.)
*Результат буде затверджено після засідання КДК.

Класичне дербі Динамо – Спартак було останньою грою четвертого туру, і особливо швидкостями не вирізнялось. Взнаки дається вже і вік ветеранської команди і неповний склад Спратака, які мали лише одну заміну. Тому в першій половині було забито лише один гол і той лише під завісу тайму. А ось у другому, коли спартаківці підсіли, і динамівці почали «катати п’ятого», було забито ще три м’ячі. 4:0 і Динамо продовжує боротьбу за срібні нагороди.
Динамо – Спартак 4:0 (1:0)

Голи: Охріменко (24) , Тетявкін (35), Шугаєв (43), Коваленко (50). Попередження: Коломоєць (Спар.)

Коментарі закриті.