Асоціація футзалу Сумщини

Суперліга АФС. Анонс матчів 4-го туру

Четвертий тур у Суперлізі нашого зимового чемпіонату розтягнеться ледь не на повний тиждень. Розпочнеться він ще у п’ятницю поєдинком валіївського «Спартака» з «CompService», ну а заключний матч, у якому зустрінуться «Явір» і «Рятувальник», відбудеться вже після вихідних. Більш точну інформацію про день та час проведення цієї гри ми опублікуємо на наших інформаційних ресурсах трохи згодом.

19 березня 2021 року /п’ятниця/ Спорткомплекс ІФК СДПУ ім.А.С.Макаренка
19:00 «Спартак» (Валіївка) – «CompService»
Відкриватимуть тур команди, які наразі замикають турнірну таблицю. Вибачте, але назвати їх аутсайдерами якось язик не повертається, адже сам факт виходу до Суперліги вже свідчить про неабиякий рівень. Та й не будемо забувати, що той же «Спартак» від другого місця відділяє усього три очки, так що його нинішнє турнірне положення цілком може бути тимчасовим. Якщо ми вже почали говорити саме про «спартаківців», то одразу наголосимо на надзвичайній важливості для них цієї гри. Для того, щоб продовжити боротьбу за медалі, їм треба обов’язково перемагати. У разі нічиєї, наприклад, доведеться у заключному турі обігрувати «Агросвіт», а це, погодьтеся, задача значно складніша. У будь-якому випадку ситуацію ускладнює те, що не усе тут залежить від самих валіївців. Надзвичайно важливим для них буде результат матчу «Lex VSK-СумБуд» – «Агросвіт».

Що стосується «комп’ютерників», то для них, як ми вже писали в одному зі своїх попередніх матеріалів, боротьбу за медалі можна вважати вже завершеною. Тепер можна грати у своє задоволення та, як би дивно це не звучало, створювати проблеми іншим. Зараз підопічні Тюріна будуть грати просто за своє ім’я, за свій престиж. На першому етапі чемпіонату «CompService» двічі поступився «Спартаку» (1:3 і 4:7). В обох випадках, здається, по справі, але не без інтриги. Ну а зараз це вже буде зовсім інша, нова історія. До речі, цікаво буде подивитися, що цього разу продемонструє бомбардир номінальних гостей Ігор Маценко.

20 березня 2021 року /субота/ Спорткомплекс ІФК СДПУ ім.А.С.Макаренка
11:00 «Lex VSK-СумБуд» – «Агросвіт»
У такому фінальному міні-турнірі важко розділяти матчі на центральні та якісь другорядні. Усі вони по-своєму дуже важливі. Та за нинішньої турнірної ситуації саме ця гра буде суттєво виділятися на тлі загальної програми туру. Результат цього протистояння ще не поставить крапку у розподілі місць, але дасть відповідь на багато питань. Одразу ж зазначимо, що нічия не влаштує нікого, крім «Рятувальника». З високою долею ймовірності, вона гарантує команді з Ромен чемпіонство. Тому легко передбачити, що обидві сторони будуть грати лише на перемогу. З одного боку, саме переможець даного поєдинку продовжить гонитву за підопічними Салівона (а «Lex VSK-СумБуд» у заключному турі якраз і гратиме проти «Рятувальника»). Ну а якщо вже наздогнати «рятувальників» так і не вийде, то це буде, як мінімум, вагома заявка на «срібло». Вкотре нагадуємо,що чемпіон Суперліги буде представляти Сумщину у раунді плей-оф Другої ліги чемпіонату України. І якщо «Рятувальник», можливо, десь вже наситився виступами у Першій лізі України (яка, щоправда, цього сезону так ще й не стартувала), то для одного з цих двох суперників це була б дійсно непересічна подія.

Коментарі закриті.