Асоціація футзалу Сумщини

Сумські енергетики зіграли у Трускавці

З 22 по 26 листопада 2021 року у місті Трускавець проходив ХХ Чемпіонат України з міні-футболу серед аматорських команд енергокомпаній. Вже традиційно участь у своїх профільних змаганнях узяла й команда «Сумиобленерго». Загалом же у ювілейному чемпіонаті зіграли дванадцять колективів, які на першому етапі було розподілено на три підгрупи. Так вже сталося, що наші земляки потрапили до однієї групи (група А) з головним фаворитом змагань – «Житомиробленерго». У підсумку ця команда підтвердила свій статус, завоювавши «золоті» нагороди.
Враховуючи таку початкову диспозицію у групі А, вже перша гра проти «Хмельницькобленерго» мала стати ключовою у боротьбі за вихід із групи. На жаль, підопічні Євгена Хабовця зазнали у ній прикрої поразки – 2:3. У другий ігровий день гравці «Сумиобленерго» дали гідний бій вищезгаданому колективу «Житомиробленерго», поступившись з рахунком 0:2. У заключний день групового етапу сумські енергетики впевнено обіграли своїх колег з Чернігова – 4:0, але цього, на жаль, виявилося недостатньо для виходу з групи.

Чемпіоном змагань, як ми вже зазначили, стала команда «Житомиробленерго», колектив «Кіровоградобленерго» посів друге місце, ну а у поєдинку за «бронзу» «Прикарпаттяобленерго було сильнішим за «Рівнеобленерго».

Коментарі закриті.