Асоціація футзалу Сумщини

“Суми” здобувають першу домашню перемогу в новому сезоні!

У перенесеному матчі 10-го туру Екстра-ліги “Суми” вдома здобули вольову перемогу над “Енергією” – 4:1.

Перший тайм загалом пройшов у рівній боротьбі, тому не дивно, що суперники до перерви обмінялися голами і на цьому закінчили. Спочатку Олег Гасюк на 12-й хвилині класно відкрився під передачу з кутового і в дотик пробив у ліву дев’ятку. Господарі зрівняли цифри на табло на 18-й хвилині, коли Катеринін зумів поборотися за м’яч перед воротами, відтіснити Струка і пробити під перекладину.

Початок другох половини краще вдався підопічним Івана Скіцка. Зеленкевич ситуативно опинився на позиції “стовпа”, прийняв мяч, розвернув захисника і в дотик пробив у лівий нижній кут.

За 10 хвилин до кінця матчу Валерій Легчанов пішов у гру з п’ятим польовим. Як це часто буває, ризик себе не виправдав. Спочатку Ессаргіні на 34-й хвилині матчу пробив точно по пустих воротах зі своєї половини маданчику, а потім Острога поставив корпус, прийняв м’яч на лінії воротарського і “прошив” голкіпера. Як підсумок, 4:1 ,і команда Івана Скіцка з 11 очками виходить на шосте місце у турнірній таблиці. “Енергетики” з 22 балами залишаються другими.

“Суми” – “Енергія” – 4:1

“Суми”: Сітнер – Зеленський, Зеленкевич, Катеринін, Ессаргіні, Ігумнов, Острога, Кефа, Байцур, Гурєєв, Сметаненко – Пєтухов.

“Енергія”: Войтович – Буньо, Струк, Легендзевич, Кузь, Танський, Пелех, Когут, Марциняк, Ременець, Гасюк, Ковальчук – Пітуля.

Голи: Катеринін, 18, Зеленкевич, 23, Ессаргіні, 34, Острога, 38 – Гасюк, 12.

Попередження: Когут, 27.

Наступний матч наша команда проведе проти “Кардиналу-Рівне”. Про дату, час та місце гри буде повідомлено на нашому сайті пізніше.

Пресслужба АФФК “Суми

Коментарі закриті.