Асоціація футзалу Сумщини

“Суми” у важкій грі поступаються “Урагану”

Підопічні Івана Скіцка у матчі 16-го туру Екстра-ліги вдома мінімально поступилися бронзовому призеру чемпіонату України – 1:2.

На десятій хвилині ніхто із сумчан не зміг накрити Романа Кордобу на правому краю штрафного майданчику, і капітан гостей у дотик пробив точно під дальню стійку. Ще до перерви господарі змогли зрівняти рахунок. Ясін обікрав суперника в центрі майданчику, і разом із Катериніним вийшли на одного голкіпера. Ессаргіні віддав передачу направо, а Віталію залишалося лише точно пробити по пустих воротах.

Вирішальний момент у грі трапився на 35-й хвилині. Роман Колток сильно ногою вибив м’яч від воріт, Фаренюк у боротьбі у нашій штрафній дезорієнтував Сітнера, і м’яч упав у лівий нижній кут, нікого не доторкнувшись.

Після цієї поразки “Суми” опустилися на восьму сходинку турнірної таблиці із 14 очками, “Ураган” повернувся на третю позицію, набравши 34 бали.

Наступний календарний матч наша команда проведе наступного тижня у рамках 1/8 фіналу Кубку України проти київського “Ельдорадо”. Про час та дату гри буде повідомлено додатково.

“Суми” – “Ураган” – 1:2

“Суми”: Сітнер – Сметаненко, Ігумнов, Катеринін, Гурєєв, Зеленкевич, Ясін, Зеленський, Кефа, Цілик, Острога – Пєтухов, Балухта.

“Ураган”: Колток – Радевич, Кордоба, Фаренюк, Лебідь, Дичук, Шеремета, Коробка, Завертаний, Абакшин, Масевич – Кардаш

Голи: Катеринін, 17 – Кордоба, 10, Колток, 35

Попередження: Зеленський, 40 – Шеремета, 11, Абакшин, 38, Колток, 40, Лебідь, 40

Коментарі закриті.