Асоціація футзалу Сумщини

“Суми” у драматичному матчі рятують нічию у Рівному

“Суми” у матчі 20-го туру Parimatch Екстра-ліги на виїзді зіграли внічию з “Кардиналом-Рівнестандартом” – 2:2.

Початок гри видався нервовим для обох команд, і на перших хвилинах зустріч проходила практично без моментів. Тим неочікуваним вийшов перший м’яч на сьомій хвилині. Закидання на лівий фланг атаки, скидка в центр, і там Сергій Кравчук вдало зіграв на випередження і проштовхнув м’яч у сітку ворот.

Надалі активніше продовжували грати якраз господарі, хоча моменти траплялися біля обох воріт. Спочатку Власенко з меж штрафного майданчику пробив повз ворота, а уже через кілька секунд Волянюк небезпечно перекидував Сіріцького, та м’яч влучив у штангу.

Після перерви малюнок гри практично не змінився, але боротьби стало ще більше. Одну із кращих ігор після повернення в Суми провів Олександр Сіріцький. Саме завдяки ньому гості і відігралися. Сіріцький пішов у прорив, віддав передачу на лівий край, а Бабинін пробив на силу. Здавалося, Бакинський забрав м’яч в руки, однако від корпусу Малиновського, який летів у підкаті, мяч пересік лінію воріт.

За хвилину до кінця Богдан Новак після розіграшу стандарту ударом головою знову вивів господарів вперед, і, здавалося, рівняни свого не відпустять. Але іншої думки були “Суми”. В останній атаці Волков на силу пробив зі своєх половини майданчику, і м’яч від ноги того-таки Новака опинився у сітці воріт. А грати залишалося менше секунди – 2:2.

Таким чином, “Суми” набирають 14 очків і наздоганяють “ДЕ Трейдинг”, який перебуває на шостій позиції у турнірній таблиці.

Коментарі закриті.