Асоціація футзалу Сумщини

“Суми” у драматичному матчі поступаються “ІнБеву”

У матчі 8-го туру Екстра-ліги наша команда на виїзді поступилася “ІнБеву” – 3:4.

Уже на четвертій хвилині матчу підопічні Івана Скіцка вийшли вперед. Роман Зеленський скористався рикошетом і з лінії воротарської пробив в правий нижній кут.

Надалі ініціативою також володіла сумська команда, але невдала гра в обороні призвела до того, що Максим Чеберяк на 12-й хвилині гри зрівняв рахунок – 1:1. Підопічні Михайла Соколовского почали грати з позиції сили, і ще до перерви зусиллями Дмитра Іванова та Василя Бланка забили ще двічі. Міг і четвертий м’яч потрапити у сітку воріт “Сум”, але Литвиновський не зміг з дабл-пенальті переграти Пєтухова.

Початок другого тайму розпочався з холодного душу для команди Івана Скіцка. Спочатку Андрій Цілик отримав два попередження за хвилину і залишив команду у меншості. Варто звернути увагу на другу жовту, яка, згідно зі змінами у правила гри, трактується як неспортивна поведінка, заборонено наразі бити у суперника, навіть якщо він не відходить від м’яча під час виконання ауту.

Житомиряни скористалися чисельною перевагою майже відразу, і Дмитро Іванов зумів оформити дубль. Звісно, відігравати три м’ячі у футзалі неймовірно складно, але команда Івана Скіцка була близька до цього. Розпочав поверення у гру Василь Кефа, після дального удара якого м’яч влучив у стійку і від спини Мельника перетнув лінію воріт. Міг 22-й номер ще більше скоротити різницю у рахунку, але не зміг реалізувати пенальті, влучивши у перекладину.

Але саме Василь знову перший виявився перед воротами на 35-й хвилині,і розпочалося усе найцікавіше. У обох команд було по 5 фолів, і перший ідеальний шанс втратив Зеленкевич, який після шикарного обіграшу не влучив в правий нижній кут. Далі у кінці прийшла черга Остроги, і Руслан потурбував праву стійку, а за 12 секунд до кінця Катеринін не реалізував дабл-пенальти.

Створивши море моментів, сумчани повертаются додому без набранних очків, показавши дуже хорошу гру.

“ІнБев” – АФФК “Суми” – 4:3

“ІнБев”: Мельник (Сорокін) – Бондарчук, Бланк, Дзюба, Іванов, Чеберяк, Бакум, Литвиновський, Карбула, Семенченко, Розпотнюк.

“Суми”: Сітнер (Пєтухов) – Сметаненко, Катеринін, Гурєєв, Зеленкевич, Ессаргіні, Зеленський, Кефа, Цілик, Нагернюк, Острога.

Голи: Чеберяк, 12, Іванов, 18, 24, Бланк, 19 – Зеленський, 4, Кефа, 25, 35.

Попередження: Розпотнюк, 20, Бланк, 23, Литвиновський, 24, Дзюба, 40 – Зеленський, 20, Цілик, 23, Ессаргіні, 24.

Вилучення: Цілик, 23 (друге попередження)

На 20-й хвилині Литвиновський не реалізував дабл-пенальті (воротар)

На 40-й хвилині Катеринін не реалізував дабл-пенальті (воротар)

На 30-й хвилині Кефа не реалізував пенальті (поперечина)

Нагадаємо, наступного тижня матч “Сум” із київським “ХІТом” не відбудеться із-за всплеску коронавірусу у столичній команді. Гра перенесена на грудень.

Пресслужба АФФК “Суми”

Коментарі закриті.