Асоціація футзалу Сумщини

“Суми” – “Продексім”. Анонс матчу

У суботу на нашу команду очікує серйозний іспит. У Суми в п’ятницю прибув “Продексім”, з яким у суботу “Суми” зустрінуться в календарному матчі шостого туру Екстра-ліги.

Представляти херсонський клуб зайвий раз не потрібно. Чемпіон України і краща команда протягом останніх років ноий сезон розпочала із п’яти перемог поспіль. При чому у останньому турі підопічні Андре Броканелло вдома не залишили шансів, напевно, найпринциповішому супернику в нинішніх реаліях – “Урагану” (8:3). До речі, шостий тур уже стартував, і херсонці наразі опустилися на друге місце після чергової перемоги “Енергії”. Напевно, “Продексім” у суботу буде якраз намагатися повернутися на лідируючу роль.

Для кого цей виїзд особливий, так для Миколи Білоцерківця. Вихованець лебединського футзалу свої перші кроки робив якраз в Сумах і пограв багато років під тренерством Сергія Пєсоцького, а потім перейшов до “Локомотиву”, а потім і до “Продексіму”.

Підопічні Івана Скіцка підходять до матчу із втратами, і не лише очковими. Нагадаємо, наразі у “Сум” чотири бали і сьома позиція. Через дискваліфікацію гру пропускає Дмитро Ігумнов, який отримав вилучення у Харкові в минулому турі.

АФФК «Суми» (Суми) – «Продексім» (Херсон)
13:00. м. Суми, СК СДПУ
Арбітри:
 Є. Гордієнко (Одеса), Л. Жиронкін (Київ), О. Єлшанський (Суми)
Хронометрист: А. Савельєв (Суми)​
Спостерігач арбітражу: В. Кузьменко (Київ)
Делегат: Є. Петраков (Суми)

Прессслужба АФФК “Суми”

Коментарі закриті.