Асоціація футзалу Сумщини

“Суми” перемагають “Моноліт-Viva Cup” і стають шостими

АФФК “Суми” у матчі 14-го тура FavBet Екстра-ліги вдома взяли реванш у “Моноліту-Viva Cup” за поразку у першому колі.

Підопічні Івана Скіцка здобули перемогу 2:1 завдяки голам Зеленкевича (18 хвилина) і Катериніна (39 хвилина). У гостей відзначився Бондар (також 39 хвилина).

У першому таймі господарі скористалися помилкою у обороні суперника, Зеленський разом із Зеленкевичем утікли у швидку атаку, і Денис пробив акуратно над плечем Бутова під поперечину.

По ходу другого тайма гості стали грати з п’ятим польовим і це принесло свою плоди. Дмитро Бондар отримав передачу на правому фланзі і з гострого кута пробив у верхній кут. Але останнє слово залишилося за сумчанами. Катеринін відгукнувся на високе закидання, отримав м’яч на правому краю штрафної і пробив точно у дальній кут.

Після цієї перемоги наша команда піднялася на шосте місце у турнірній таблиці, маючи 14 балів. Стільки же очків і у харків’ян, але вони поступаються “Сумам” за додатковими показниками.

АФФК “Суми” – “Моноліт Viva-Cup” – 2:1

“Суми”: Сітнер – Зеленський, Зеленкевич, Ігумнов, Сметаненко, Катеринін, Байцур, Острога, Цілик, Кефа, Ессаргіні – Пєтухов, Балухта.

“Моноліт Viva-Cup”: Положій (Бутов) – Моспан, Терентьєв, Бондар, Овсянніков, Рибак, Сорокін, Лутай, Головень, Зміївський, Чуднов, Васильєв.

Голи: Зеленкевич, 18, Катеринін, 39 – Бондар, 39

Попередження: Острога, 30 – Моспан, 28, Чуднов, 37, Терентьєв, 40.

Прессдужба АФФК “Суми”

Коментарі закриті.