Асоціація футзалу Сумщини

“СумДУ” – володар Кубку з футзалу проти расової дискримінації

У Києві пройшли Всеукраїнські змагання з футзалу серед студентів, присвячені Міжнародному дню боротьби за ліквідацію расової дискримінації.

У спорткомплексі Київського національного торговельно-економічного університету визначились переможці та призери нового турніру. Відзначимо, що у складі кожної команди не менше половини гравців – студенти-іноземці, які навчаються в Україні.

У першому півфіналі команда “Київського національного університету будівництва i архітектури” розгромила суперників із “Сумського національного аграрного університету” із рахунком 5:1.

Земляки “аграріїв” із “Сумського державного університету” не стали повторювати їхню долю на турнірі. І хоча їм не вдалося обіграти “Київський національний торгівельно-економічний університет” (гра завершилася з рахунком 4:4), але “СумДУ” пройшов у фінал завдяки тому, що у складі СумДУ, було більше студентів-іноземців. Згідно регламенту, саме ця команда продовжила боротьбу за перемогу в турнірі.

Розгром киян із “КНТЕУ” забезпечив перемогу вдруге поспіль “СумДУ”! 3:1 у першій, та ще 2:0 у другій частині гри – результат фіналу.

Прес-служба ВФАС

Коментарі закриті.