Асоціація футзалу Сумщини

СумДУ невдало стартував у чемпіонаті України серед студентів

Збірна команда студентів Сумського державного університету стартувала у чемпіонаті України серед студентів. «Політехніки» на своєму майданчику приймали команду Харківського Національного університету ім. Каразіна. До слова у складах обох команд буди присутні представники усіх футзальних ліг Чемпіонату України, включаючи Екста-Лігу.

З перших хвилин гості прибрали ініціативу до своїх ніг, але «нульовий» рахунок тримався доволі довго. Натомість сумчани  теж  не пасли задніх і мали кілька реальних нагод відзначитись. Натомість першими рахунок відкрили саме харків’яни. Але не пройшло і хвилини, як гравці СумДУ відновили «статус-кво». Але до перерви пропустили ще двічі.

Після перерви натиск гравців ХНУ наростав, що і вилилось у забиті голи. Другу половину команди закінчили з такими самим рахунком як і першу – 1:3 на користь гостей, що у підсумку і вилилось у кінцевий результат 6:2.

СумДУ – ХНУ 2:6 (1:3)

Голи: Сметаненко О. (13), Голибін Р. (39) – Краков Д. (13), Змієвський Я. (14,27), Пугач Є (20), Васильєв В. (23), Моспан В. (39).

Наступну зустріч відбудеться у 24 лютого, сумське дербі. Сумський державний педагогічний університет ім. Макаренка прийматиме команду Сумського державного університету.

Коментарі закриті.