Асоціація футзалу Сумщини

Сумчанин Артур Деревицький потребує допомоги

Як відомо, Асоціація футзалу Сумщини намагається періодично долучатися до різноманітних благодійних ініціатив, таким чином виконуючи ще й певну соціальну місію. Нажаль, приводів для цього в наш час більш ніж достатньо. Ось і зараз виникла ситуація, коли ми просто не можемо лишатися осторонь.

Маленькому хлопчику, якому ще не виповнилося й двох рочків, було поставлено страшний діагноз – міелодиспластичний синдром! Задля уникнення ускладнень і повернення малюка до нормального життя існує нагальна потреба у пересадці кісткового мозку. Пошуки можливостей для лікування в Україні так і не принесли позитивного результату. Попередньо виконати таку складну операцію погодилися у одній з клінік міста Мінськ (Республіка Білорусь). Лікування оцінюється в 210 тисяч доларів США. Зрозуміло, що доходів та заощаджень родини, яку спіткала біда, не вистачить не те що на усе лікування, а навіть на його двадцяту частину. У такій ситуації батьки хлопчика потребують допомоги кожного з нас. Кожна гривня, кожен репост повідомлення, який допоможе ознайомити з даною інформацією якомога більше людей, може у підсумку допомогти врятувати життя дитини. Варто лише усвідомити, що відмовившись, наприклад, від одного стаканчику кави на день, можна зробити дійсно відчутний внесок у збір необхідної суми. Чим більшою буде кількість людей, які звернуть увагу на цю проблему, тим ближчою буде наша спільна підсумкова мета! Звісно ж, зараз для більшої частини населення нашої країни настали скрутні часи, але навіть у такій ситуації потрібно намагатися посильно допомагати тим, хто цього дійсно потребує!

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ АРТУРЧИКУ : ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ПриватБанк
5168 7573 5528 7907
Деревицька Вікторія (мама) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
СберБанк
5469 0700 1610 4040
Калашникова Марина (тітка) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
PayPal
stelle.alona@gmail.com⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Elena Stelle – волонтер)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
GofundMe
gofundme.com/f/help-artur-beat-mds/


Крім фінансової допомоги, можна долучитися до волонтерської ініціативи, яка допомагає родині у розповсюдженні інформації, а також у пошуку фондів, зірок та блогерів, які могли б посприяти у зборі коштів. Усю необхідну інформацію з цього приводу можна отримати у Вайбер-групі за цим посиланням.

І це ще не все. Наразі Артурчик перебуває у відділенні гематології Сумської обласної дитячої клінічної лікарні, де проходить перший курс хіміотерапії. Під час цього етапу лікування може виникати потреба у компонентах крові. Під час карантину у Сумському обласному центрі служби крові різко зменшилася кількість відвідувачів-донорів, тож це питання зараз також є дуже актуальним! Для того, щоб на випадок потреби забезпечити нашого малюка необхідними компонентами крові, необхідно здати у Сумському обласному центрі служби крові (м. Суми, пров. Громадянський, 2) плазму (при цьому сказати, що плазма здається безкоштовно для Деревицького Артура з відділення гематології Сумської обласної дитячої клінічної лікарні), взяти в реєстратурі довідку з відповідною відміткою та передати її волонтеру Олесі, яка опікується даним напрямком роботи (домовитися про зустріч можна за телефоном 099 444 64 31). Одразу ж звертаємо увагу на те, що у центрі служби крові особливо ретельно дотримуються усі необхідні санітарні норми, а на вході кожен з відвідувачів проходить попередній огляд лікарями, тож жодних підстав для Вашого хвилювання при відвідуванні цього закладу немає!

Коментарі закриті.