Асоціація футзалу Сумщини

Star Peppers сенсаційно перемагає Агросвит-Food Centre-СумДУ-2 в перенесеній грі 4 туру

В п’ятницю був зіграний один із перенесених матчів 4го туру дивізіону Gold між командами Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 та Star Peppers. Прогнозовано, гра розпочалася під диктовку Агросвіту, і чи не в першій атаці було зафіксовано взяття воріт. Відзначився Таранченко. Поступово перцям вдалося вирівняти гру, та зрівняти рахунок зусиллями Кірієнка. Середина першої половини зустрічі запам’яталась затяжними атаками підопічних Овсяннікова-Катериніна, та разючими контрвипадами від суперника. Один такий випад і призвів до взяття воріт. Гол на рахунку Войтенка. На перерву команди пішли за мінімальної переваги підопічних Карацюби.

Після перерви Агросвіт пішов усіма силами у наступ. В середині другої половини навіть почавши розігрувати п’ятого польового гравця. Але безрезультатно. Убійну позицію мав Таранчеко, але з кількох метрів не влучив по м’ячу. Нарощуючи масованість атак підопічні Овсяннікова-Катериніна так і не знайшли ключі до воріт Кириленка. В другому таймі рахунок так і не змінився.

Залишилось відіграти ще один матч 4го туру. Місце, дату та час початку перенесеного матчу між командами Динамо та Lex VSK – СумБуд буде повідомлено трохи пізніше.

Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2Star Peppers 1:2

Голи: Таранченко (1) – Кірієнко(4), Войтенко (20).

Попередження: Грибачов – Роман. y

Коментарі закриті.