Асоціація футзалу Сумщини

Смачна кава – перший учасник Вищої ліги Літнього чемпіонату АФС від групи «А»

Учора відбулися ігри формально останнього туру у групі А. Чому формально? Тому що колективам залишається ще зіграти перший тур, перенесений у зв’язку з відкладенням старту першості.

Програму туру відкривали дві паралельні зустрічі, турнірне значення яких мало досить високе значення для кожного з учасників. На 4-му майданчику ФЦ «Барса» зустрілись команди які мали рівну кількість очок і результат зустрічі був зовсім не передбачуваний Мова йде про «Сумиобленерго» та «Смачну Каву». Вже в дебюті зустрічі у рахунку повели Кавовари. Далі гра проходила за рівної боротьби і лише під завісу тайму «Смачна Кава» подвоює перевагу. Початок другої половини не змінив малюнок гри, і розуміючи необхідності позитивного результату енергетики приймають рішення грати з п’ятим польовим, але обрізавшись отримують гол у порожні ворота. Далі пропустивши контр випад, обленерго вчетверте дістає м’яч із власної сітки. І лише на останній хвилині підопічні Євгена Хабовця змогли забити гол престижу.

Сумиобленерго – Смачна Кава 1:4

Голи: Параконний (50’) – Старінський (1,25), Саєнко (44’), Тодор (45’).

В цей же час на третьому полі проходила не менш цікава зустріч як і по накалу так і з точки зору турнірного становища. Адже будь хто з переможців міг оформити путівку до «Вишки». Першими за справу узялися гравці Технології вийшовши уперед, але за кілька хвилин підопічним Шепеля  вдалось перехили шальки терезів на свою користь. і все ж командам судилось піти на перерву за нічийного результату. А ось у дебюті другої половини Технологи знову виходять уперед, і здавалось що перемога вже у кишені, але прикрий автогол на останній хвилині фіксує нічийний результат у протоколі.

Технологія – Lex VSK 3:3 (2:2)

Голи: Смоляк (6′, 50’а/г), Береговий (16’), Петраков (27’) – Ханюков (7’), Пимоненко (9’).

Гранум ще мав шанси у матчі зі Спартаком на вихід у Вищу лігу, але нічийний результат у матчі між Технологією та Лексом поховав навіть теоретичні шанси, тому команд вже здобували кращий результат у першу лігу. Чим на початку зустрічі почав займатись Спартак. Спочатку повели у рахунку, а потім за допомогою авто голу подвоїли перевагу пропустивши при цьому майже миттєво. На перерву команди пішли за мінімальної переваги підопічних Бєлоконя. А ось після перерви Гранум не аби як розізлився і наколотив аж 10 м’ячів пропустивши лише один.

Гранум – Спартак 11:3 (1:2)

Голи: Краснянський (16’а/г, 30), Ступак (16,49), Змисля(28’), Бугай (33, 38,48), Лемешев (36’,50’), Бокач (47’), Пугач (49’)  – Павлюк (5’), Мороз (46’).

Коментарі закриті.