Асоціація футзалу Сумщини

«SkyUp» (Київ) – «Технологія-Агросвіт» (Суми). Анонс матчу + пряма трансляція

Вже завтра сумська об’єднана команда «Технологія-Агросвіт» у рамках третього попереднього етапу Parimatch Кубка України з футзалу зустрінеться у Києві з місцевим клубом «SkyUp».

04 грудня 2021 року /субота/ Спорткомплес НУХТ (м. Київ)

12:00 «SkyUp» (Київ) – «Технологія-Агросвіт» (Суми)

«Технологія-Агросвіт», яка на цьому етапі є єдиним представником Сумщини у кубковому турнірі, продовжить випробовувати свої сили на національному рівні. Цього разу суперник у Мисловського і компанії буде вже значно серйозніший. При чому, абсолютно в усіх аспектах. Тут можна відзначити і досвідченого Тараса Шпичку, який нещодавно очолив «SkyUp», покинувши екстраліговий «ХІТ», і дуже якісний підбір виконавців у складі господарів майданчика. Врешті-решт, давайте не забувати, що саме «авіаторів» називають якщо не головними, то одними з головних претендентів на «золото» Першої ліги чемпіонату України. Тим не менш, це зовсім не означає, що такого опонента варто боятися. Поважати – безумовно, але не більше того. Роменський «Рятувальник» власним прикладом довів, що успішно протистояти «помаранчево-чорним» можна. Якщо ми вже оцінюємо склад суперника, потрібно враховувати й те, що у нашій команді теж достатньо гравців з досвідом виступів на серйозному рівні. Частина з них у різні часи вже перетиналася з виконавцями, які зараз грають за господарів, і перемоги в історії їх протистоянь теж були.

Прийнято вважати, що двоматчеве кубкове протистояння краще починати саме на виїзді. Будемо сподіватися, що й у нашому випадку це теж зіграє на користь «Технології-Агросвіт». У будь-якому разі, нашим хлопцям потрібна моральна підтримка. Тож, збираємося о 12:00 біля екранів своїх моніторів і вболіваємо за команду нашого рідного міста!    

Пряма трансляція буде доступною за цим посиланням.

Коментарі закриті.