Асоціація футзалу Сумщини

Шлях «Чемпіонів» – анонс та розклад матчів другого туру

Другий тиждень команд в шляху чемпіонів, має визначний характер для багатьох колективів. Формат турніру, фактично не дає права на помилку, тож де кому, аби не втратити шансів продовжити боротьбу за чемпіонство, до своїх поєдинків доведеться підійти з усією відповідальністю. До вашої уваги, анонс другого туру літнього чемпіонату Сумської області з футзалу.

Група «А»

В групі «А», відбудеться один із двох центральних поєдинків тижня. Lex VSK, зіграє проти Краснопільського Явору, для котрого, вкрай важливо буде здобувати перемогу. Адже навіть у випадку з нічиєю, та різниця м’ячів котра є у підопічних Зеленського зараз, може зіграти в негативному ключі у підсумкових підрахунках групи. Тож зарядженість гостей, має відчуватися з перших хвилин. А от чи зуміють цей натиск витримати господарі, буде цікаво подивитися. За великим рахунком, це перший серйозний суперник для підопічних Віталія Ханюкова, тож нарешті можна буде дізнатися про серйозність намірів колективу.

У другому матчі, зустрінуться між собою ЕФК Олександрія та Газмережі СФ. Для «газовиків», перемога означатиме вихід до наступного раунду, тож є таке припущення, що гості не захочуть відкладати це питання до останнього туру. Тим паче, що суперник для підопічних Андрія Бурдюга цілком під силу. Олександрійці, провели хорошу зустріч проти Lex VSK, і дійсно змусили понервувати опонентів, та все ж таки, на даному етапі розвитку колективу, їм не вистачає досвіду, вести рівну гру проти подібного роду колективів. Тож дану зустріч, господарі можуть розцінювати як набуття неоціненного досвіду.  

Lex VSK – Явір Краснопілля /3 липня; 18:00 – поле 3/

ЕФК Олександрія – Газмережі СФ /5 липня; 18:00 – поле 3/

Група «В»

Квартет «В», подарує нам ще одне захоплююче та принципове протистояння між Сумиобленерго та Третім таймом. Матчі між цим колективами завжди дарують вболівальникам яскравий та змістовний футзал, а коли в цих поєдинках на перший план виходить ще й результат, то безсумнівно градус буде на найвищому рівні. «Енергетиків», влаштує лише перемога, адже в іншому випадку, все залежатиме далеко не від них. З іншого боку, гості також мають на меті здобути перемогу, адже вона виведе підопічних Віталія Паська до фінального раунду. Тож цікаво буде подивитися, кому у підсумку посміхнеться удача.

Другий поєдинок – це матч добрих знайомих. Елітбуд та Соборна вже зустрічалися між собою взимку, і тоді «будівельки», піднесли свого роду урок, молодим гравцям Соборної. Єременко і Ко, класно побудували гру другим номером, та були безжальними біля воріт суперників. Чи зуміли, зробити висновки з тих поєдинків Білопільці, побачимо.

Сумиобленерго – Третій Тайм /4 липня; 18:00 – поле 3/

Соборна – Елітбуд /5 липня; 19:00 поле 3/

Група «С»

CompService та СК Поліцейських Сумщини, в очному протистоянні, мають вирішити хто з них одноосібно очолить квартет «С». Обидва колективи, досі не мали проблем у матчах літнього чемпіонату Сумської області з футзалу, тож мають підходити до гри у хорошій формі. Звісно, невдача в цьому матчі ні в якому разі не поставить хрест на перспективах вийти до наступного раунду, проте, краще не відкладати все до останнього поєдинку. Якщо відійти до історії протистоянь цих колективів, то таких матчів було два, і показники в них абсолютно рівні. По одній перемозі кожної із команд з однаковою різницею. Тож явного фаворита виділити буде важко. Все вирішуватимуть мікро-епізоди, та реалізація моментів поблизу воріт суперника. Ну а в кого з цим компонентом буде краще, той і отримає перевагу.

Друге суперництво пройде між добре знайомими Натоном та Brocar-Star Peppers. Обидва колективи часто зустрічаються між собою в рамках зимового чемпіонату, і тут явна перевага на боці гостей. Підопічні Валерія Карацюби, незмінно здобувають перемоги і цей факт явно має взбадьорити команду. Адже після поразки минулого тижня, вболівальникам колективу, явно не завадять позитивні емоціі. Натон же в свою чергу, спробує також реабілітуватися за свою гру тижневої давнини, і головним завданням буде, покращити дисципліну та більш зосереджено працювати при захисті. Цього разу, в суперниках менш швидкісна команда за CompService, тож має бути дещо легше в цьому плані.

CompService – СК Поліцейських Сумщини /2 липня; 18:00 – поле 3/

Натон – Brocar-Star Peppers /3 липня; 19:00 – поле 3/

Група «D»

Технологія-Агросвіт, проведе свою зустріч із Северинівським Колосом. І перемогою над ними стовідсотково гарантують собі місце у наступному раунді, тож господарі будуть максимально налаштовані. Северинівці, після нічиєї з Лебединськими ковбасами, також потрібно спробувати якомога краще виступити проти явного фаворита, адже скоріш за все, в цьому квартеті будуть вирішувати додаткові показники. І якщо, підопічні Андрія Чертка, вирішать проблему реалізаціі гольових моментів, то шанси нав’язати боротьбу збільшаться.

Другий матч, буде не менш цікавим, адже Балу зіграють з Лебединськими ковбасами. Обидва колективи схожі за своєю манерою гри, спираючись на фізичну міць та націленість на володіння суперника. Тож має бути досить гаряче біля воріт один одного. Балу, вже має досвід виходу до наступного раунду після поразки в першому матчі, тож чудово розуміють, що потрібно робити. Побачимо, чи вдасться це зробити знову підопічним Станіслава Корсуна.

Технологія-Агросвіт – Колос Северинівка /2 липня; 19:00 – поле 3/

Балу – Лебединські ковбаси /4 липня; 19:00 – поле 3/

Коментарі закриті.