Асоціація футзалу Сумщини

“Сервіс Люкс” – “Сумиобленерго”. Огляд матчу

В п’ятницю відбулося закриття літнього сезону турнірів під егідою Асоціації футзалу Сумщини. Кульмінацією вечора стала фінальна зустріч розіграшу Літнього кубку АФС. У битві за трофей зійшлись новоспечений чемпіон Вищої Ліги АФС «Сервіс Люкс» та амбітний колектив «Сумиобленерго»

Початок зустрічі команди провели в розвідці і на восьмій хвилині не без допомоги рикошету Олег Новіков виводить перевізників уперед. Але за кілька хвилин Ігор Лобченко зрівнює рахунок і тим самим демонструє плани енергетиків на трофей. Наступні кілька хвилин на майданчику точиться жорстка боротьба і все ж зусиллями Владислава Таранченко «перевізники» виходять уперед. Це була ударна п’ятихвилинка, за яку Сервіс Люкс зумів тричі розписатись у воротах Холоши. Після голу Владислава все той же Новіков філігранним ударом подвоює перевагу а знову ж таки Таранченко фіксує результат першої половини зустрічі 4:1.

Після перерви команди збавили оберти, і обленерго почали підключати п’ятого польового. Але нажаль для них голи Яценка і невгамовного Таранченка майже зневолювали усі шанси на підсумковий успіх. Тут вже перед підопічними Хабовця стояла задача уникнути такого розгромного рахунку, і за справу взялися Чорток та Колісніченко, які почергово встановили підсумковий результат зустрічі 6:3.

Сумиобленерго – Сервіс Люкс 3:6 (1:4).

Голи: Лобченко (15), Чорток (40), Колісніченко (50) – Новіков (8,24), Таранченко (18, 25,40), Яценко (31).

Попередження: Білоненко – Яценко, Гречко.

Коментарі закриті.