Асоціація футзалу Сумщини

“Рятувальник” програв в Івано-Франківську (огляд матчу)

Обидві команди сповна розуміли важливість сьогоднішнього протистояння і з перших секунд були націлені на ворота одна одної. Першими відкрити рахунок у матчі вдалось “драконам” – вже на 2-ій хвилині капітан Петро Сенюк прицільним дальнім ударом вразив кут воріт роменчан. Швидкий гол додав впевненості підопічним Сергія Задорожного, які запропонували суперникам комбінаційний і розкутий футзал. Міг подвоювати перевагу на табло Сергій Коваль, та двічі з його потужними пострілами впорався голкіпер. Непоганий шанс відзначитись змарнував і Олег Негела, удар якого прийняла на себе поперечка. Згодом Микола Гуйван і Назар Швед на двох створили гостру нагоду – Микола ввів м’яча від власних володінь, тоді як Назар у два дотики намагався переправити ігровий снаряд у ворота. На щастя для гостей безпомилково зіграв Паламарчук.

До честі “Рятувальника”, команда не лише зуміла впоратись з натиском “драконів”, а й навіть вийти вперед у рахунку. Спочатку Володимир Чухненко встиг першим на добиванні, а за кілька миттєвостей Денис Завгородній вдруге вразив ворота Гуйвана – 1:2. Не довго гості втішались переможним становищем, адже за дві хвилини триходівка Радевич-Швед-Баланик завершилась влучним ударом останнього у “дев’ятку” воріт Паламарчука – 2:2. Господарі й не думали зупинятись і ще до перерви створили маленький футзальний шедевр. Це Петро Сенюк елегантно підправив “круглого” після потужного пострілу Олега Негели – 3:2. Чудову нагоду збільшити перевагу втратив Мар’ян Масевич, який, хитнувши оборонця, поцілив у поперечку.

По перерві команда Сергія Задорожного продовжила тішити вболівальників своїм звичним комбінаційним футзалом. І знову в епіцентрі подій опинився Петро Сенюк. Спочатку капітан у ближньому бою не зумів переграти Паламарчука, а потім з вигідної позиції пробив повз рамку воріт. Знову розряджав свою гармату Сергій Коваль – голкіпер роменчан і цього разу зіграв безпомилково. “Рятувальник” відповів небезпечним розіграшем штрафного, після якого Микола Гуйван на пару зі стійкою врятували “драконів” від неприємностей. Згодом Миколі довелось ще двічі демонструвати майстерність після дальніх ударів Бабиніна і Колісника.

А найбільш гаряче біля воріт Гуйвана було наприкінці поєдинку, коли наставник гостей Ігор Салівон перейшов на гру “п’ять на чотири”. У ситуативній “меншості” господарі продемонстрували дисциплінований захист і, як наслідок, здобули таку бажану перемогу – 3:2! Додамо, що “дракони” є непереможними на домашньому майданчику – наразі в активі команди Сергія Задорожного три перемоги у трьох зіграних зустрічах поточного сезону.

Свій наступний матч “Ураган-2-КФВ” зіграє 7-го березня, коли у рамках 12-го туру Першої ліги на домашній арені зустрінеться з дублерами херсонського “Продексіму”.

“Ураган-2-КФВ” – “Рятувальник” Ромни – 3:2 (3:2)
2 лютого. 
Перша ліга, 9-й тур. м. Ів.-Франківськ, Манеж КФВ – 75 глядачів.
Голи: Сенюк (2, 18), Баланик (16) – Чухненко (12), Завгородній (14).
“Ураган-2-КФВ”: Гуйван (в) – Сенюк (к), Масевич, Коробка, Негела – Швед, Коваль, Радевич, Дичук, Петросюк, Баланик – Хом’як (в), Гордієвич (в). Головний тренер: Сергій Задорожний.
“Рятувальник”: Паламарчук (в) – Бабинін, Колісник, Бараннік, Гейван – Носок, Прокопчук, Чухненко, Завгородній, Анцибор, Лойко – Царіцин (в). Головний тренер: Ігор Салівон.
Попередження: Коваль (31), Масевич (40) – Бараннік (33).

Прес-служба НФК “Ураган”

Коментарі закриті.