Асоціація футзалу Сумщини

“Рятувальник” матч-відповідь першого епату Кубку України проведе також у Києві

Нічийний результат у першому поєдинку між цими командами залишив більше питань, аніж відповідей. Відповіді на них команди спробують вони дати вже найближчої суботи.

До слова, повторна зустріч роменчан і киян також відбудеться у столичному спорткомплексі КПІ.

Впродовж періоду, який минув після попереднього кубкового матчу підопічні Ільдара Макаєва встигли провести два матчі у київських змаганнях. «Будівельників» у матчі Вищої ліги з рахунком 3:1 здолав донецький «INTER». Натомість, у поєдинку Київської футзальної ліги «BudmonsteR» за результатом наднапруженої зустрічі переміг «Укрметртестстандарт» – 6:5.

Втім, цього тижня вся підготовка команди спрямована на поєдинок Favbet Кубка України, де киянам потрібно буде грати у більш результативну нічию, ніж результат 2:2 або ж перемагати свого суперника, щоб вже у дебютному сезоні подолати перший попередній етап турніру.

До слова, вже два роки поспіль не вдається пройти до другого попереднього етапу і роменчанам. У сезоні 2018/2019 підопічні Ігоря Салівона поступилися «Food Centre-СумДУ», а за рік сильнішим за роменчан у рамках того ж таки першого попереднього етапу став харківський «Viva Cup». Тож, цього сезону «Рятувальник» сповнений сил на те, аби зламати цю неприємну традицію. Тим більше, що невеличку перевагу рахунок попередньої зустрічі дає саме команді з Сумщини.

Додамо, що переглянути матч ви зможете 7 листопада о 16:00. Пряма трансляція відбудеться на Youtube-каналі Асоціації футзалу України.

Ільдар Макаєв, головний тренер київського «Budmonster»:

– Після попереднього матчу «Budmonster» встиг провести два матчі у рамках київських турнірів. Чи зуміла команда трохи більше вкотитися у сезон за цей час?
– Загалом, питань щодо фізичної форми до хлопців не було. З цим аспектом проблем команда не має. Нині ми досі перебуваємо пошуку ідеальних поєднань на паркеті. Більше треба працювати саме щодо тактики.

– Чи стане для команди перевагою те, що матч-відповідь кубкового протистояння також пройде у столиці?
– Хотілося б щоб цей факт став нашою перевагою! Однак, тут більше варто говорити про те, що ми не гратимемо у нестандартному залі у Ромнах. Натомість, чи стане перевагою проведення і другого матчу у спорткомплексі «КПІ» –визначить лише підсумковий результат.

– Якщо проаналізувати першу кубкову зустріч, над якими компонентами варто працювати у першу чергу перед матчем-відповіддю?
– Безумовно, потрібно не припускатися таких дитячих помилок, які відбулися під час пропущених м’ячів у першому матчі. Ну, і звичайно, необхідно реалізовувати більше створених моментів.

– Цьогоріч, як і зазвичай, багато аматорських команд з Києва беруть участь у Favbet Кубку України. Наскільки почесно для столичного футзалу загалом, щоб до наступної стадії вийшли якомога більше його представників?
– Безумовно, хочеться, щоб далі кваліфікувалися всі команди з чемпіонату Києва. Цього я їм щиро бажаю! Однак, ми вже маємо пару «SKIDKA» – «Eldorado», тож, без втрат не обійдеться. Представництво на всеукраїнський арені є підтвердженням високого рівня команд з Києва і чемпіонату загалом.

Пресслужба ФФзК

Коментарі закриті.