Асоціація футзалу Сумщини

Підсумок першого туру Суперліги

В понеділок було закінчено перший тур Суперліги. Після якого «Технологія-Агросвіт» і «Lex-VSK» здобувши синхронні перемоги, закріпилися на вершині турнірної таблиці, а  нічия між «Сумихімпром-СДПУ» та «Явіром»  пішла на користь Громаді «Попівська сільська рада». 

«Технологія-Агросвіт» помстилася Громаді «Попівська сільська рада»

Центральна зустріч першого туру Суперліги закінчилася сухою перемогою «Технології-Агросвіт». Суботня гра дещо нагадувала матч цих команд на першому етапі, де «технологи» діяли першим номером, але не могли реалізувати свої моменти, а команда із Попівки відповідала непоганими контратаками. Та головна відмінність в цій грі – це те що «аграрії» забили першими, і вже зламувати хорошу оборону гостей не стало гострою необхідністю. Атакувати вже потрібно було «Попівській сільській раді», але ще два пропущені м’ячі показали, що все ж таки у Ожога і компанії краще вдається гра від оборони. Таким чином підопічні Максима Мисловського помстилися своїм єдиним кривдникам на першому етапі. Але що найголовніше відірвалися від них вже на сім пунктів, і можуть зосередиться на боротьбі з «Lex-VSK» за чемпіонство.

«Lex-VSK» громить «BROCAR STAR PEPPERS»

Дещо неочікуваною стала розгромна перемога «Lex-VSK» з рахунком  9:2. Адже ми писали про незручність цього суперника для «Лексу», але в цій грі  підопічним Валерія Шепеля вдавалося абсолютно все, а «Брокару навпаки, деякі пропущені голи були просто дитячими, все ж таки на такому рівні неприпустимо дозволяти суперникам по декілька разів за гру виходити на побачення зі своїм голкіпером 3 в 1. Тож якщо у «Lex-VSK» і надалі буде така гра, то всі шанси на чемпіонство є, щодо «Брокару» то маємо надію, що ця гра стане винятковою, і більше таких провальних матчів від цієї команди ми не побачимо.

Перші 0:0 в Зимовому чемпіонаті АФС

Матч між «Сумихімпром-СДПУ» та «Явіром» був винесений на понеділок, і закінчився він з абсолютно неочікуваним і не футзальним рахунком 0:0. Які до речі стали першими в Зимовому чемпіонаті АФС сезону 2021-2022. Ця нічия точно не влаштувала жодну із команд, адже після поразки Громади «Попівська сільська рада», обидві команди  мали можливість наблизитися до третьої сходинки, а нічия зробила це скорочення зовсім мінімальним.

Коментарі закриті.