Асоціація футзалу Сумщини

Підсумок 6-го туру Skill Вищої ліги зимового чемпіонату АФС

В понеділок, 20 грудня, грою «Технологія-Агросвіт» – «Сумихімпром-СДПУ», завершився шостий тур Skill Вищої ліги АФС.

Суха серія «Lex VSK» продовжується

«Lex VSK» продовжує перемагати, цього разу вони не залишили жодних шансів «Сервіс Люксу». Якщо до цього ми виділяли, саме гру в обороні команди, то в цьому матчі вони проявили себе в усіх аспектах гри, дев’ять забитих м’ячів, і знову нуль пропущених, що дійсно вражає! Вже четверту поспіль гру команда не пропускає, так суперники були не з найпотужнішими атаками, але зберігати концентрацію протягом такого часу – просто браво!

Перша перемога «BROCAR-STAR PEPPERS»

Ще на одну команду, яка не знала смаку перемог в Skill Вищій лізі стало менше. Команда «BROCAR» розгромивши «Форзу» з рахунком 7:1, оформила для себе першу перемогу в цьому чемпіонаті. Яка по-перше підняла їх з кінця турнірної таблиці, й по-друге, що найголовніше повертає колектив в боротьбу за вихід до Суперліги.

Знову мінімальна перемога Громади «Попівська сільська рада»

Якщо так далі і продовжиться, то скоро слова «мінімальна суха перемога» і Громада «Попівська сільська рада» стануть синонімами. Адже з чотирьох перемог підопічних Едуарда Ожога, три з мінімальним рахунком, й без пропущених голів (дві перемоги з рахунком 1:0, і одна 2:0). Тож вже зараз можна сказати, що побудова гри, в якій акцент зроблений саме на грі в захисті, дала свій результат.

«Україна» Токарі знову без перемоги

Напевне одна з найбільших несподіванок чемпіонату на даний момент, це перебування команди з Токарів на передостанній сходинці турнірної таблиці. Перед стартом сезону, здавалося що ця команда зможе поборотися ну якщо не за чемпіонство, то за 3-4 сходинку точно. А зараз вже стоїть питання про потрапляння в топ-6. Яке виконати ще цілком реально, але чи таку задачу хотіли мати перед собою Шевкунов, Гученко чи Когулько на екваторі Skill Вищої ліги?

«CompService» перемагає і залишається у боротьбі.

Тільки перемога влаштовувала підопічних Олексія Тюріна в цій грі. Яку вони і здобули, забивши по одному м’ячеві в кожному із таймів, змусивши себе понервувати лише на останній хвилині гри, коли «енергетики» скоротили відставання з пенальті. Тож «CompService» завдяки цій перемозі залишився в боротьбі за вихід до Суперліги. І далі готується пройти випробування у вигляді гри проти «Lex VSK».

«Технологія-Агросвіт» продовжує погоню за лідером

Як ми вже писали раніше, «Технології-Агросвіт» після поразки від Громади «Попівська сільська рада», вкрай ризиковано втрачати очки ще з якимось суперником. І в грі з «Сумихімпром-СДПУ» потрібно було брати три залікові пункти. Але початок матчу точно цього не передбачував. «Студенти» СДПУ відкрили рахунок вже на 3 хвилині гри, та на жаль для них на більше їх не вистачило. Ще в першому таймі «Технологія-Агросвіт» вийшла вперед, а на початку другого Руслан Окопний і зовсім зняв питання про переможця.

Коментарі закриті.