Асоціація футзалу Сумщини

Підсумок 2-го туру Вищої ліги зимового чемпіонату АФС

Підбиваючи підсумок другого туру Вищої ліги, відразу хочеться відзначити, що в чотирьох іграх з п’яти, напруга трималася до останніх хвилин гри!

Досвід – важливий в футзалі!

Тут мова піде про гру «Сумихімпром-СДПУ» – «Сумиобленерго». Молодий колектив Ігора Кравченка забивши м’яч на 20 хвилині гри, втримував перевагу майже до кінця гри, але досвід команди Євгена Хабовця дався в знаки. На останніх хвилинах «Енергетики» йдуть п’ятого польового і зрівнюють рахунук.

«Технологія-Агросвіт» та «Lex VSK» йдуть без втрат!

Після двох турів залишилось лише дві команди, які показали сто відсотковий результат. І якщо «Lex VSK» легко розібрався з «Форзою» то «Україна» (Токарі) дала справжній бій команді Максима Мисловського. Хоч «Україна» і програла в два м’ячі, але команда заслужила в цій грі на хороші слова.

Мінімальна перемога команди «Громада «Попівська сільська рада»».

Зараз вже точно можна сказати, що дуже не зручним суперником для «Сервіс Люкса» є команда «Громада «Попівська сільська рада»». Серія без виграшних ігор «перевізників» складає уже чотири гри . При чому  їм знову не вдалося «розпечатати» ворота Скотнікова.

Концентрація до кінця гри.

Концентрація – напевне те чого не вистачає «Комп Сервісу» з огляду на перші два тури. Хлопці проводять дуже хороші перші тайми. В грі з «Явором»  закінчили першу половину гри перемагаючи, але в другому таймі знову щось пішло не так, як підсумок – поразка 1:2, і один заліковий пункт замість шести можливих.

Розгром туру

«Lex VSK» не залишив шансів «Forzi». Підопічні Валерія Шепеля, якось не «по гостинному»  зустріли новачка Вищої ліги, «відгрузивши» їм дев’ять м’ячів. При чому могло бути і більше, але голкіпер «Форзи» провів непогану гру, хоч і пропустив таку велику кількість  м’ячів.

«Бий у свої, щоб чужі боялись»

 В другому турі відразу два гравця відзначились автоголами. В першій грі недільних матчів, Когулько Владислав («Україна» (Токарі)),  допоміг команді «Технологія-Агросвіт»  зрізавши м’яча в свої ворота. А в останній грі другого туру Тиченко Ярослав («Forza») розпочав розгром своєї команди. Варто відзначити, що обидва гравці пробили без шансів для своїх голкіперів.

Комбінація туру: нехай не ображаються на нас інші команди Вищої ліги, але в цю номінацію знову попадає команда «Технологія-Агросвіт». Чотири голи забиті з класних, награних комбінацій. І так саме чотири, якщо б Когулько не «зрізав» м’яча в свої ворота, його б забивав Роман Прощенко.

Гол туру: забитий м’яч Ігорем Шевкуновим в ворота  команди «Технологія-Агросвіт». Класні індивідуальні дії завершились голом, який  попсував нерви команді Максима Мисловського.

Коментарі закриті.