Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки зіграних у вівторок матчів Супер ліги чемпіоната Сум

Вчора були зіграні два матчі 13-го туру Gold Division, в яких сильнішого не було виявлено.

На перших хвилинах навала гравців Технології принесла свої плоди. Петраков втік від захисників і викотив на порожні ворота Довгополову, і Денис не схибив. 1:0. Після забитого голу гра потроху вирівнялась, і команди почерзі проводили свої позиційні атаки. Чудову можливість зрівняти рахунок  в середині тайму мав Сайко, але з пострілом Євгена впорався Костюченко.  Натомість Стрибаку вдалося переграти голкіпера, але останнього підстрахувала штанга. А ось вже в наступній атаці рахунок було зрівняно. Дмитро Танчик замкнув простріл Шелеста.

А ось початок другої половини приніс привід для радощів підопічних Шепеля. Розхитавши захисника, Едуард Кодак пробив точнісінько у нижній кут воріт. Але радощі були недовгими, адже Петраков за кілька миттєвостей відновив статус-кво. Після цього команди починають більш гостріше діяти, і на масовану атаку Лексу Технологія відповіла швидким контр випадом і той таки Петраков виводить вже Технологію уперед. Але все ж таки команди вирішили продовжити нічийну традицію і Євген Сайко встановлює остаточний рахунок 3:3.

Технологія – Lex VSK-CумБуд 3:3 (1:1).

Голи: Довгополов (2) , Петраков (29, 32) – Танчик (23), Кодак (27), Сайко (46).

Попередження: Смоляк – Кодак.

Початок гри був не такий стрімкий, як у попередній зустрічі, але гострих моментів вистачало. Валерій Карацюба поцілив у хрестовину воріт Сітнера, на що Ковтанюк теж перевірив на міцність каркас воріт. А ось Калашник був більш точним, але з його потужним ударом впорався Кириленко. Після цього «перці» відкрили рахунок зусиллями Піскуна. Але не пройшло й хвилини, як Сорока відновив рівновагу. Після темп гри впав і команди діяли не так активно як у середині тайму. Сере моментів можна виділити знов попадання м’ячем у Штанку від Ковтанюка.

 Початок другої половини швидкостями так і не порадував, натомість приніс друге попередження для Бублика, але Сергій отримав другого гірчичника на лавці, чим не залишив свою команду у меншості. А ось під завісу зустрічі команди знов почали прокидатись. І той же Піскун виводить Пепперс уперед оформлюючи дубль. Катериніну нічого не залишолось, як почати гру з п’ятим польовим. І як виявилось – успішно. Знову Сорока зрівнює рахунок встановлюючи остаточний рахунок зустрічі.

Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 – Star Peppers 2:2 (1:1).

Голи: Сорока (11,46) – Піскун (10, 41)

Попередження: Бублик – Піскун, Нікіфоров.

Вилучення: Бублик (друге попередження)

Прес-служба АФС

Коментарі закриті.