Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки заключних ігор стартового туру у Першій лізі

Одразу після цікавого поєдинку між «Перцями» та дебютантом АФС Спартаком (Валіївка), на майданчик вийшли учасники Першої ліги Динамо та Тріумф. У першому таймі команди поводили себе досить обережно, тому свідчення нульовий показник у графі забитих м’ячів. А ось, у другій половині щільні ряди оборони підопічних Козолупа дали тріщину чим двічі скористались динамівці. Після цього, Тріумф бере тайм-аут, і команда починає грати з п’ятим польовим. Але успіху їм це не принесло, натомість підопічні Коваленка ще двічі вразили порожні порота суперника.
Динамо – Тріумф-Signal 4:0 (0:0).
Голи:
Каліненко А. (28), Дядченко Р. (42,48), Коваленко О. (50).

Останньою зустріччю першого туру була дуель між Автомобілістом та Олімпіком. Приблизно до середини першого тайму команди грали досить обережно, поки лебединці не відкрили рахунок, і після цього Олімпік почав розкриватись, що і дало змогу Автомобілісту забити ще 4 м’ячів. А ось після перерви фаворит збавив темп, і Олімпіку вдалося виграти другу половину, але не матч вцілому.
Автомобіліст – Олімпік 6:2 (5:0).
Голи:
Артеменко К. (10), Маковський В. (15,25), Убєраєв М. (18), Стародубець Д. (43) – Семишкур (23 а/г), Феденко Є (29), Гладун А. (50).
Попередження: Майдан (Олімпік)

Коментарі закриті.