Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки восьмого туру у Першій лізі

Після новорічного та різдвяного застілля команди повертаються на майданчик для проведення 8 туру. Не винятком є і Перша ліга Зимового чемпіонату АФС. Цього разу тур пропускає беззаперечний лідер турнірних перегонів – команда Лікарське. Також не відбулась одна зустріч, у зв’язку із масовим захворюванням гравців.

До гри проти команди Суми-Псел динамівці підійшли урізаним складом, без штатного голкіпера та з одним гравцем на заміні. Але це не стало завадою біло-блакитним відкрити лік забитим голам у новому році та вести у рахунку майже всю зустріч. При цьому гравці Суми-Псел дуже вдало використовуючи похибки Динамо наздоганяли їх у рахунку. Все під завісу зустрічі Псел все ж зрівняв рахунок, але проти такого розвитку подій був найкращий бомбардир Динамо в цьому сезоні – Сергій Козолуп. Він за кілька миттєвостей до фінальної сирени вириває 3 очки для своєї команди.   

Динамо – Суми-Псел 8:7 (5:3).

Голи: Дядченко (9), Турченко (12, 46), Шумило (20, 21), Пукась (24), Тетявкін (38), Козолуп (50) – Соколенко (12, 39), Пархоменко (16, 42), Протопопов (23, 41), Ясенок (46).

Наступна зустріч була між колективами Лідер та Сумського держуніверситету. Якщо кілька років тому під афішею цієї зустрічі явними фаворитами цієї зустрічі вважались політехніки, то з плином часу, все змінилось. Наразі Лідер є одним із фаворитів ліги, а СумДУ знаходиться на дні турнірної таблиці. Тепер про саму зустріч. Перша половина закінчилась сухою нічиєю. При цьому не аби яку роль зіграла саме дисциплінованість підопічних Шумило. А ось перші звилини другого тайму почали давати збої ігровому механізму СумДУ. Спочатку Карім Батайнех, потім двічі Ян Грязнов, та Сергій Руденко доводять рахунок до розгромного. Після цього СумДУ зусиллями Мелехіна забиває гол престижу, але до закінчення зустрічі пропускає ще двічі.

Лідер – СумДУ 6:1 (0:0).

Голи: Батайнех (32), Грязнов (35, 38), Руденко (42), Іванов (46), Юрченко (50) – Мелехін (44).

Заключна зустріч цього дня, але не туру відбулась між командами Гранум та Елітбуд. Не дарма цю зустріч нарікли центральною, адже команди демонструють досить привабливий футзал. Натомість гравці не порадували уболівальників зливою голів. Лише по одному голу в кожному таймі забивали гравці Елітбуду, зумівши зберегти свої ворота «сухими». Так що в очній гонці за вище місце Елітбуд випереджає на один заліковий бал.

Гранум – Елітбуд 0:2 (0:1).

Голи: Соляник (7), Брижик (41).

Попередження: Петрунін – Спіцин.

Гру Автомобіліст – Спартак перенесено, у зв’язку із захворюванням гравців команди Автомобіліст. Після переважної кількості зіграних матчів туру Лікарське залишається одноосібним лідером турнірної таблиці. Динамо наблизилось на відстань трьох очок. Лідер та Елітбуд взяли свої бали у гонці за п’єдестал пошани. На дні рейтингу так і залишаюся СумДУ та Суми-Псел маючи по одній перемозі в активі. 

Коментарі закриті.