Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки третього туру Першої ліги Чемпіонату області(+огляд матчів)

Цієї суботи були зіграні матчі третього туру Чемпіонату Сумщини у Першій лізі. Сенсацій не трапилось, хоча по градусу боротьби цей тур неможливо назвати посереднім. 

Першими на майданчик вийшли команди СумДУ та Форза. Команди досить довго вели розвідку, почергово проводячи то позиційні атаки, то швидкі виходи до воріт суперника. А ось перший гол був досить курйозним. Воротар Форзи вибиваючи м’яч випадково зіштовхнувся із гравцем СумДУ, від якого круглий і попрямував у ворота. Ще до перерви «політехніки» подвоїли перевагу. А ось після відпочинку Форза вирівняла гру, але забити більше ніж суперник хлопці не зуміли – 2:2 та у підсумку 4:2 на користь СумДУ.  

СумДУ – Forza 4:2 (2:0).

Голи: Левченко Б. (16), Бойко Ю. (23,40), Субота А. (41) – Овсянко Є. (42), Скоробагатько О. (50).

Наступна зустріч виявилась дуже цікавим протистоянням. До останньої хвилини на майданчику точилась справжня боротьба. Команди почергово обмінювались гострими моментами, і врешті решт рахунок розмочили гравці Лікарського. На перерву команди пішли за мінімальної переваги підопічних Віталія Пасько. У другому таймі 4 хвилини знадобилося гравцям Лікарського для того, щоб подвоїти перевагу. Спартак мав вдосталь моментів, аби забити, але м’яч вперто не хотів лізти у ворота, натомість пропустили ще один гол. Лише одного разу підопічні Владислава Бєлоконя змусили суперника розігрувати круглого з центру майданчику.

Спартак–Likarske 1:3 (0:1).

Голи: Нелін А. (33) – Сланченко С. (19), Тимченко І. (29), Синявський А. (31).

Попередження: Хижняк – Брухно, Казявкін, Клочко.

Брокар проти ЗіКоНі. Непоганий двобій видали обидві команди, хоча ЗіКоНі грали без двох ключових гравців. Нулі на табло тримались майже до 20ї хвилини, поки футболісти Брокару чудовим ударом не відкрили рахунок. Саме так для Зіконі розпочалася жахлива п’ятихвилинка де вони простили ще двічі. Після перерви гра вирівнялась і гравці ЗіКоНі мали кілька моментів для того, щоб скоротити відставання і можливо зрівняти рахунок, але цього дня фортуна була не на їхньому боці. А ось Брокар закріпив свою перемогу ще одним голом. Під завісу «перці» могли ще більше забити, але двічі схибили пробиваючи дабл-пенальті. 

Brocar ЗіКоНі 4:0 (3:0).

Голи: Роман П. (19), Шатьорний С. (22,43), Ліннік А. (24).

  • На 50-й хвилині Роман П. та Нікіфоров Д. (Brocar) не реалізували 2 дабл-пенальті.

Непоступлива чоловіча боротьба очікувала нас у наступній зустрічі. Мова йде про перу Натон та Динамо. На цей раз Динамо зуміли забрати достатню кількість гравців тому і вони відіграли майже всю зустріч першим номеромЮ проводячи позиційні атаки. Хоча не можна при цьому применшувати гостроту контр-атак Натону, але, нажаль, вони були малоуспішними. На перерву команди пішли за переваги Динамо у 2 м’ячі. Після перерви підопічні Олександра Коваленко відзначились ще двічі, пропустивши лише один гол від Натону.

Натон – Динамо 1:4 (0:2).

Голи: Мироненко О. (37) – Дядченко Р. (8), Шумило О. (17), Стародубець Д. (28), Турченко С. (47).

На завершення був розіграний справжній трилер. Як ми зазначали в анонсі, не дивлячись на досить юний вік, гравці ДФК Динамо вміють витягувати дость складні матчі. Нажаль цього не сталося, але все ж юні динамівці були досить близькі до цього. Протягом гри перевага однієї із команд не перевалювала за один м’яч. А у другому таймі, коли білопільці вийшли вперед, десь промайнула думка, що їм все ж вдасться втримати необхідний результат. Але Гранум – є Гранум. Цією перемогою підопічні Олександра Даценко одноосібно закріпились на першому місці.

Гранум – ДФК «Динамо» (Білопілля) 5:4 (2:2).

Голи: Бокач О. (9,41), Артеменко К. (17), Козаков Д. (35), Даценко О. (44) – Полубінський Д. (10,20), Захарченко Д. (36), Василець І. (38).

Попередження: Бокач – Шевцов.

Коментарі закриті.